Måltidskasser fra Den Grønne Asparges

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Se også: Gennemgang af de bedste måltidskasser

Find de bedste måltidskasser fra Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges byder på et simpelt koncept, der omfatter enkelte typer måltidskasser. Det betyder at du sparer tid, og at måltidskasserne er af den bedst mulige kvalitet.

I udvalget fra Den Grønne Asparges finder du blandt andet:

  • Måltidskasser med retter til hele familien
  • Måltidskasser med spændende nye retter
  • Måltidskasser med slankende retter

Kort sagt er udvalget skåret ind til de mest populære måltidskasser, som passer de fleste.

MenuBoxen er en del af Den Grønne Asparges

Siden september 2019 har MenuBoxen været en del af Den Grønne Asparges, som overtog driften og alle kunder derfra.

MenuBoxen har efterfølgende fået tilpasset sit udvalg af måltidskasser, så de svarer overens med udvalget fra Den Grønne Asparges.

Måltidskassernes indhold

Som hos andre leverandører indeholder alt hvad du skal bruge, for at kunne tilberede velsmagende retter dagligt. Du skal dog have enkelte basisvarer i forvejen, såsom salt, peber, smør, madolie, m.m.

Udover de normale måltidskasser er det også muligt at få leveret weekendkasser, vin og lignende.

Typisk indeholder måltidskasserne råvarer, som du derfor selv skal tilberede. Det kan dog til tider ske at enkelte elementer leveres helt- eller halvt forarbejdede, eksempelvis pizzadej, forskellige typer af brød, m.m.

Opskrifter på Den Grønne Asparges måltidskasser

Opskrifterne ligger på sin egen side hos Den Grønne Asparges, og opdateres én gang ugentligt med den kommende uges opskrifter.

Det er således ikke muligt at kigge på opskrifter for forrige eller fremtidige uger, da der altid kun ligger opskrifter for en enkelt uge ad gangen.

Opskrifterne bliver opdateret torsdag eftermiddag for den kommende uge, hvorved du har mulighed for at bestille eller afbestille alt efter ønske.

Afbestillingspolitik hos Den Grønne Asparges

Der er ingen binding på dit abonnement fra Den Grønne Asparges. Du skal blot afmelde din måltidskasse for den efterfølgende uge senest torsdag klokken 23:59, så de kan nå at fjerne dig fra leveringen.

Udover at afmelde sit abonnement, er det også muligt at sætte leveringen af måltidskasser på pause i en ubestemt periode. Dermed kan du afmelde måltidskasserne i forbindelse med en ferierejse, og så genoptage leveringen når du kommer hjem igen.

Levering af måltidskasser fra Den Grønne Asparges

Den Grønne Asparges leverer måltidskasser til alle brofaste dele af landet. Det betyder at servicen er landsdækkende, og du kan således modtage måltidskasserne de fleste steder i landet.