Måltidskasser fra Familiemåltider

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Se også: Gennemgang af de bedste måltidskasser

Find de bedste måltidskasser fra Familiemåltider

Familiemåltider har taget måltidskassekonceptet, og skåret alt det overflødige fra. Her får du således to muligheder: En familiekasse eller den varierede kasse.

Familiekassen indeholder primært børnevenlige retter med kendte grøntsager og andre råvarer, som børnene normalt kan lide.

Den varierede kasse indeholder et bredere udvalg af retter, som kan inspirere og give dig mulighed for at opdage nye livretter sammen med familien.

Familiemåltider leverer endnu ikke deres måltidskasser i hele landet, men via deres hjemmeside kan du søge på dit postnummer og se om de dækker i din kommune.

Måltidskassernes indhold

Måltidskasserne fra Familiemåltider indeholder alt, hvad du skal bruge til at fremtrylle de forskellige retter. Du skal dog påregne at have de mest gængse basisvarer i forvejen, såsom mælk, æg, ost, salt, peber, madolie, m.m. Du informeres altid uge for uge, hvilke basisvarer du evt. skal have i dit køkken for at kunne tilberede retterne i måltidskassen.

Opskrifterne er også inkluderede i måltidskassen, således at du ikke skal ind på hjemmesiden og finde dem.

Opskrifter på Familiemåltider måltidskasser

Du kan ikke se opskrifterne på hjemmesiden, men du kan se en oversigt over hvilke retter der leveres i de kommende uger. Således ved du altid hvad der leveres i dine næste måltidskasser, men opskrifterne kan du altså ikke se uden at være kunde hos Familiemåltider.

Afbestillingspolitik hos Familiemåltider

Hvis du ønsker at holde pause eller afbestille fremtidige måltidskasser helt, skal du gøre det senest onsdag klokken 22:00 for at ændringen skal træde i kraft fra og med den efterfølgende uge.

Du har mulighed for at sætte dit abonnement på pause på ubestemt tid, men du kan også blot opsige dit abonnement – der er ingen binding hos Familiemåltider, så længe du blot overholder seneste deadline.

Levering af måltidskasser fra Familiemåltider

Måltidskasser fra Familiemåltider leveres mandag eller tirsdag mellem klokken 07:00 og 20:00. Det betyder at du som udgangspunkt ikke kan forvente at tilberede maden fra måltidskasserne på leveringsdagen.