Måltidskasser fra Fitness Boksen

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Information: Det ser ud til at denne leverandør er lukket. Skulle andet være tilfældet, kan vi kontaktes her.

Se også: Gennemgang af de bedste måltidskasser

Find de bedste måltidskasser fra Fitness Boksen

Fitness Boksen leverer måltidskasser med sund færdiglavet mad til din dør, så du hverken skal tænke på indkøb eller tilberedning af madvarerne. Du skal blot vælge dine måltider, modtage dem, og dernæst opvarme dem.

Hos Fitness Boksen leveres maden i miljøvenlige plastikbakker forseglet med folie, således at hygiejnestandarden holdes på et højt niveau.

Der er ingen binding hos Fitness Boksen, og du kan vælge mellem et forudbestemt antal måltider per gang.

Det er muligt at vælge mellem forskellige slags hovedretter og morgenmåltider, således at du kan få dækket alle dine vigtigste måltider i løbet af dagen.

Måltidskassernes indhold

Måltidskasserne indeholder færdiglavede retter, som eventuelt skal opvarmes og dernæst nydes. Dermed er der ingen madspild, og alt leveres i forseglet plastikemballage lige til at sætte i køleskabet.

Fokus i disse måltidskasser er selvfølgelig at kombinere sunde ingredienser, således at du får gode måltider i en travl hverdag med træning og aktiv livsstil.

Måltidskasserne leveres i specielle flamingokasser, som derfor holder maden kold ved hjælp af medleverede køleelementer.

Retterne i Fitness Boksen måltidskasser

Du kan altid finde hele menuen på hjemmesiden, hvor der er et stort udvalg af både hovedretter og morgenmåltider. Fokus er selvfølgelig på at dække alle de mest basale behov for fibre, men også behovet for energi således at der er overskud til træning.

Af samme årsag er mængden af kalorier og proteiner angivet ved hvert måltid, således at du kan udregne hvad du skal have for at overholde dit daglige indtag.

Afbestillingspolitik hos Fitness Boksen

Det er muligt at ændre, annullere eller sætte abonnementet på pause klokken 22:59 senest 4 hverdage før du modtager næste måltidskasse.

Der er ikke nogen binding hos Fitness Boksen, og det betyder at du kan sætte dine måltidskasser på pause fra uge til uge så længe du overholder ovenstående deadline.

Levering af måltidskasser fra Fitness Boksen

Du får leveret dine måltidskasser gratis, og det er normalt Postnord der leverer. Dog kan Fitness Boksen også selv levere hvis du bor i en af de større byer hvor deres køkken ligger, men ellers er det altså Postnord der står for leverancen.