Bedste fitness mad leveret til døren

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Når du dyrker masser af fitness og gerne vil opnå bestemte resultater, er maden vigtig. Det er muligt at få leveret måltidskasser med speciel fitness mad, men du skal vælge med omhu. Her tager vi et kig på dine muligheder.

Bedste leverandører af fitness mad

Det er vigtigt at spise godt, når du dyrker fitness. Uanset om målet er et vægttab, øget muskelmasse, eller noget tredje. Vi har undersøgt de bedste muligheder for levering af fitness mad til døren. Se vores resultat her.

#1mydietpal-logo
My Diet Pal
 • Sund fitness mad leveret til døren
 • Dækker 3, 5 eller 7 dage om ugen
 • Vælg selv antal daglige måltider
#2Sundtakeaway-Logo
Sundtakeaway
 • Sund færdiglavet mad leveret døren
 • Dækker 5 dage om ugen
 • Morgenmad, frokost, mellemmåltid og aftensmad
#3GetFitFood-Logo
Get Fit Food
 • Sammensæt måltidskasse efter køn og kalorier
 • Skræddersy din egen menu
 • Mange måltider at vælge imellem

#1 My Diet Pal

Se måltidskasser

My Diet Pal er for dig, der vil have sund fitness mad til alle ugens dage. Det er perfekt for dig, der gerne vil følge en fast diæt, med formålet at øge muskelmassen eller opnå et vægttab.

Hos My Diet Pal vælger du antal kalorier per måltid, og derudover vælger du om du vil have mad til 3, 5 eller 7 dage om ugen.

Det er muligt at vælge frokost, aftensmad eller begge dele, og der kan ligeledes tilvælges morgenmad og mellemmåltider.

Gris og fisk kan fravælges hver sig sig, hvis du ikke ønsker én eller begge dele.

#2 Sundtakeaway

Se måltidskasser

Sundtakeaway er til dig, der gerne vil opnå et vægttab. Måltidskassen indeholder fitness mad til 5 dage per uge, og alle retterne er færdiglavede. Du får altså retterne leveret i bokse, og de skal derfor bare pakkes ud og opvarmes/anrettes.

Det er muligt at tilkøbe en juicekur til din måltidsløsning, samt en træningsplan. Sundtakeaway tilbyder dermed et komplet koncept, som både kan bruges af fitness- og slanke-entusiaster.

Du får en fast menuplan for hver uge, og du kan typisk se menuen 3-4 uger frem i tiden.

#3 Get Fit Food

Se måltidskasser

Get Fit Food er et anderledes koncept, som kræver en lidt større indsats fra din side. Her shopper du nemlig din fitness mad i deres webshop, og kan altså selv sammensætte pakken efter dine specifikke behov.

Hvis du eksempelvis spiser frokost ude et par gange om ugen, kan du fravælge frokost på disse dage.

Get Fit Food har opdelt maden i tre menuer:

 • Menu 1 til de meget sultne, som ønsker flest mulige kalorier
 • Menu 2 til dem, der ønsker en moderat mængde mad
 • Menu 3 til dem, der ønsker færrest mulige kalorier, samtidig med at de føler sig mætte

Det er muligt at bestille mad til en enkelt eller flere uger ad gangen. Bestiller du til flere uger ad gangen, kan du spare penge.

Hvad er fitness mad?

Sundhed.dk skyder man rygtet ned om at særlig kost kan øge forbrændingen. Fitness mad har dog et lidt anderledes formål, da det er sammensat således at kroppens behov for makronæringsstoffer kan imødekommes bedst muligt. Når kroppen får alle de byggesten, som den har brug for, bliver det nemmere for dig at opnå en effektiv træningssession. 

Makronæringsstofferne omfatter fedt, kulhydrat og protein, og det er altså vigtigt at du får tilstrækkeligt af hver del. Særligt hvis du ønsker at opbygge muskler.

Hos de forskellige leverandører af fitness mad, er hvert måltid typisk relativt simpelt. Hvert måltid har en kilde til protein, en kilde til fedt og en kilde til energi. Mængderne er afmålt, så de passer til dit behov.

Hos flere leverandører er det enten muligt at vælge antallet af kalorier ved bestilling, eller også kan du vælge kaloriefattige måltider. Dette kan have betydning, hvis du ønsker at tabe dig og opnå en mere markeret krop.

Fitness mad kan dække alle dagens måltider

Når du bestiller fitness mad, er følgende måltider typisk inkluderet:

 • Morgenmad
 • Frokost
 • Mellemmåltid
 • Aftensmad

Der lægges vægt på at din sult er stillet hele dagen, og at du får de rette næringsstoffer til at optimere træningen.

Det er som regel også muligt at skræddersy din levering, så du får færre måltider.

Hvor vigtig er kosten, når du dyrker meget fitness?

Ifølge Sundhed.dk er kosten især vigtig, når målet er at øge muskelmassen. Ved styrketræning anbefales således et minimum på mellem 1,5 og 1,8 gram protein per kilo kropsvægt om dagen, så her skal du have lommeregneren frem.

Så længe du holder dig til en god og varieret kost, som opfylder kroppens behov for makronæringsstoffer, har du ikke behov for proteintilskud når du dyrker fitness. Det kan dog være en fordel med et proteintilskud under træning, da dette kan indtages umiddelbart i forbindelse med træningen. Det anbefales nemlig at indtage protein før og efter træning, hvis man vil have mest mulig effekt. Et alternativ er selvfølgelig at spise proteinholdig mad lige før og efter træning, men det er ikke altid praktisk.

Hvordan leveres fitness mad?

Fitness mad er typisk færdigtilberedt og portionsanrettet. Du får således en kasse med alle de bestilte måltider, og typisk leveres de en gang ugen. Maden sættes et aftalt sted, hvis ikke du er hjemme ved levering. Der er normalt vedlagt nogle køleelementer, så maden holder sig frisk i et givent antal timer.

Maden leveres på en fast ugedag, men flere steder kan du vælge en passende ugedag. Husk at undersøge leverings-intervaller og dage, så du ved om det passer ind i din dagligdag.