Måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Se også: Gennemgang af de bedste måltidskasser

Find de bedste måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad leverer sunde og varierede måltidskasser med retter, som hele familien kan lide.

Det er muligt at vælge mellem retter som hele husstanden kan lide, men derudover kan du også vælge måltidskasser med større fokus på sundhed således at du kan opnå et vægttab eller holde den slanke linje uden at gå på kompromis med kvaliteten af din aftensmad.

Kokkens Hverdagsmad leverer måltiderne tæt på færdiglavede, således at du ikke selv skal stå og snitte grøntsager, skære kød og lignende. Du skal blot følge en simpel trin-for-trin guide, og maden er således hurtigt klar på få minutter.

Hos Kokkens Hverdagsmad finder du måltidskasser til dig der enten bor alene, men også til større familier med børn.

Måltidskassernes indhold

Måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad indeholder, så vidt det er muligt, mad der allerede er tilberedt så meget som det er muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det betyder at du normalt bare skal opvarme maden eller foretage dig enkelte ting, før du kan sætte maden på bordet.

Opskrifter på Kokkens Hverdagsmad måltidskasser

Der medfølger ingen opskrifter på måltidskasserne fra Kokkens Hverdagsmad, da maden allerede er tilberedt på forhånd. Du får i stedet tilsendt en trin-for-trin guide per mail, men du kan også finde guiden i en tilhørende app til smartphone og tablet.

Du finder altid menuen for 4 uger frem, således at du har god tid til at planlægge og vælge hvad du ønsker at spise i de kommende uger.

Afbestillingspolitik hos Kokkens Hverdagsmad

Det er muligt kvit og frit at ændre eller afbestille den kommende uges måltidskasse, hvis det gøres senest onsdag klokken 23:59. Herefter er deadline nået, og du kan ikke længere ændre på den kommende uges leverance.

Levering af måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad

Kokkens Hverdagsmad leverer typisk måltidskasserne om mandagen fra midnat og frem til klokken 17:00.

Flere steder er det også muligt at få leveret måltidskassen om søndagen mellem klokken 00:00 og 17:00, hvilket du kan få oplyst ved at indtaste dit postnummer på bestillingssiden.