Måltidskasser fra Coop

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Information: Det ser ud til at denne leverandør er lukket. Skulle andet være tilfældet, kan vi kontaktes her.

Se også: Gennemgang af de bedste måltidskasser

Find de bedste måltidskasser fra Coop

Måltidskassen fra Coop indeholder alt hvad du skal bruge, for at kunne lave aftensmad til 3 eller 4 dage på en uge.

Der er noget for enhver smag, uanset om I er en familie med små børn eller et eventyrlystent par med hang til nye retter fra hele verden. Det er også muligt at vælge et grønt alternativ med mindre kød, samt populære livretter du kender fra det klassiske danske køkken.

Med Måltidskassen fra Coop er det muligt at tilvælge økologi, således at mindst 90% af ingredienserne er økologiske.

Der er flere leveringsmuligheder hos Coop, og du kan enten vælge at bestille måltidskasserne på abonnement eller som en enkelt levering.

Måltidskassernes indhold

Måltidskasserne fra Coop indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme igang. Det forventes dog at du har en række basisvarer i køkkenet i forvejen, heriblandt salt, sukker, peber, madolie, mel, mælk og lignende. Dette for at holde prisen på et tåleligt niveau, og skære ned på fragtomkostningerne. Basisvarerne er heldigvis nemme at købe i alle supermarkeder landet over, og på den måde kan der også spares på mængden af engangsemballage.

Det er på Coops hjemmeside muligt at se en liste med basisvarer, men dette fremgår også af opskrifterne uge til uge.

Opskrifter på Coop måltidskasser

Opskrifterne medfølger i måltidskassen uge for uge, men de kan også ses på hjemmesiden således at du kan se den præcise fremgangsmåde før du overhovedet bestiller måltidskassen.

Opskrifterne ligger typisk klar for et par uger ad gangen, således at du både kan se menuen og opskrifterne i god tid inden du skal bruge dem.

Som noget særligt har du på Coops hjemmeside mulighed for at købe basisingredienserne direkte, hvis du ikke ønsker at gå i et supermarked og købe dem selv.

Afbestillingspolitik hos Coop

Det er til enhver tid muligt at opsige abonnementet på måltidskassen uden binding, hvis du blot gør det senest torsdag klokken 23:59 ugen forinden du ønsker at afbryde leveringen.

Det er også til enhver tid muligt at ændre i din leverance, men dette skal dog gøres ved at opsige dit nuværende abonnement og oprette et nyt.

Hvis du skal på ferie og derfor ønsker at sætte dit abonnement på pause, kan dette gøres op til 10 dage før pausen skal træde i kraft.

Levering af måltidskasser fra Coop

Som noget særligt er det med Coop muligt enten at afhente måltidskasserne i udvalgte butikker, ELLER få dem leveret til din hjemmeadresse. Det er således muligt at afhente i en række udvalgte Coop butikker, således at du i samme omgang kan købe ind til de resterende måltider for ugen.

Du har mulighed for at få leveret måltidskasserne til døren mandag eller tirsdag, og i nogle områder er det ligeledes muligt at få leveret om søndagen.