Her er de bedste måltidskasser

Denne artikel kan indeholde links til forhandlere, som giver os en kommission ved køb.

Hvor finder du de bedste måltidskasser på markedet? Vi har sammenlignet alle leverandører på markedet, og herunder er vores bud på de bedste måltidskasser netop nu.

Husk også, at du i menuen ovenfor kan vælge bestemte typer måltidskasser, og se vores specifikke anbefalinger dertil.

Favorit

RetNemt

 • Sammensæt selv måltidskasse
 • Vælg på tværs af forskellige temaer
 • Nemt at tilberede

RetNemt er det bedste valg for både små og store husstande, der tæller alt fra børnefamilier til par og ældre mennesker. Fokus er på nemme og hurtige måltidskasser, men det er muligt at tilpasse det efter din personlige smag. Du vælger nemlig selv retterne uge for uge.

Råvarerne leveres i afmålte portioner med opskrifter, som er nemme at følge, så her kræves der ikke meget af husets kok.

Vi har afprøvet RetNemt, og maden er i en god kvalitet med mange spændende retter at vælge imellem.

Skagenfood

 • Gode til fisk og skaldyr
 • Mange sunde valgmuligheder
 • Sælger også dagligvarer

Skagenfood har mange spændende måltidskasser med fisk og skaldyr, og de er således det bedste valg for dig der elsker alt godt fra havet. Dette er Skagenfood nemlig særligt gode til, og det er blandt andet muligt at bestille fiskepakker og ekstra retter med fisk og skaldyr.

Du behøver dog ikke at kunne lide fisk for at vælge Skagenfood, for de tilbyder også måltidskasser med kød, samt vegetariske og veganske retter.

Udover at sælge måltidskasser, har Skagenfood også et godt udvalg af forskellige dagligvarer af en højere kvalitet.

Du har også mulighed for at bestille weekendretter, hvilket er perfekt til en aften med familie eller venner på besøg.

Simplefeast

 • Vegetariske og veganske færdigretter
 • Perfekt for dig der vil prøve kødfri mad
 • Leveres i portioner, lige til at spise

Simple Feast er en ny leverandør af vegetariske og veganske måltidskasser. Samtidig slår de sig op på at det skal være nemt og enkelt, så al maden leveres færdigtilberedt og anrettet i portioner lige til at spise.

Det er derfor vores vurdering, at Simple Feast er en perfekt introduktion til vegetariske og veganske retter, og dermed et godt valg for dig der gerne vil ændre på dine kostvaner.

Ofte kan det nemlig være svært at rykke sig ud af sin komfortzone, men Simple Feast hjælper dig godt på vej ved at gøre det så nemt og tidsbesparende som muligt.

Aarstiderne

 • Alt er økologisk
 • Over 20 måltidskasser at vælge mellem
 • Sælger også dagligvarer

Aarstiderne er en af de første aktører på måltidskasse-markedet, og de har således både erfaringen og størrelsen til at levere måske landets største udvalg af måltidskasser.

Ingredienserne er økologiske, og de mange forskellige måltidskasser er inddelt i grønne, hurtige, børnevenlige, slanke og eksotiske retter.

Derudover er det også muligt at få leveret morgenmad, frugter, grøntsager og meget andet.

Du finder således det bedste udvalg af økologiske måltidskasser hos Aarstiderne.

Derfor er måltidskasser et godt valg

Med måltidskasser får du præcis det du har brug for, og der er stort set intet madspild. Du slipper for at stå i kø i supermarkedet, da maden eller råvarerne leveres til din dør når det passer dig.

Levering når det passer dig

Måltidskasser leveres direkte til din adresse, og hos flere leverandører vælger du endda selv dagen og tidspunktet for levering.

Nemt og bekvemt

Du kan frit vælge mellem færdigretter, ingredienser til maden, eller en kombination af begge. På travle dage er det guld værd med god og nem mad.

Tilpasset dine behov

Måltidskasserne fås til alle behov. Så uanset om du lever den sunde livsstil eller ønsker velkendte familieretter, findes det i måltidskasserne på denne side.

Det siger brugerne af måltidskasser

Nu når børnene er flyttet hjemmefra, er det svært at købe de rette mængder til en enkelt person. Min kone har nemlig aftenarbejde, så jeg er ofte alene om aftensmåltider. Madskyen.dk gav mig et overblik over mulighederne, og jeg har fundet en god måltidskasseløsning der passer til mine behov.

Erik

Erik

Efterlønner

Jeg er vild med måltidskasser i hverdagene! :) Studielivet byder ofte på nogle lange aftener med læsning og opgaver, og så er det ikke altid jeg kan finde overskuddet eller lysten til at lave mad. Så nu har vi prøvet måltidskasser, og vi har aldrig før spist så godt og varieret i hverdagene.

Nina

Nina

Studerende

Som nybagte forældre er det rigtig dejligt at vi ikke skal tænke over madlavningen hver uge, men at vi stadig kan spise sundt. Vi har været glade for vores måltidskasser, som har givet os mere tid og overskud i en travl hverdag med en lille ny. Vi behøver heller ikke købe stort ind til hverdag, da det meste leveres til vores dør.

Amalie

Amalie

Kontorassistent

Min kæreste og jeg kan godt lide at lave mad sammen, men ofte er jeg meget sent hjemme fra arbejde. Måltidskasserne har derfor betydet at vi stadig kan lave mad sammen, da det meste er lavet i forvejen. Det er et godt pusterum for os begge, og vi bruger normalt tiden til at vende dagens højdepunkter med hinanden.

Andreas

Andreas

Selvstændig

Da jeg for et par år siden besluttede at spise mindre kød, var det meget svært at finde på måltider som dækker mine ernæringsmæssige behov. Måltidskasser blev min redning, og idag lever både jeg selv og min kæreste som vegetarer. I ny og næ spiser vi dog også fisk, men heldigvis er det nemt at skifte mellem forskellige retter i måltidskasser.

Malene

Malene

Veterinærsygeplejerske

Bedste måltidskasser med ingredienser

Når du bestiller en måltidskasse med ingredienser til din mad, leveres alt hvad du behøver sammen med en opskrift på de forskellige retter. Det giver dig mulighed for nemt og enkelt at lave lækker og velsmagende mad til hverdag.

Se dem alle

Bedste måltidskasser med færdigretter

Når det skal gå ekstra hurtigt, er måltidskasser med færdiglavet mad en god løsning. De leveres typisk med mad der blot skal opvarmes og anrettes, dog skal du i nogle tilfælde snitte lidt salat også. Normalt tager det mellem 5 og 10 minutter, fra du går i gang til maden kan serveres.

Se dem alle

Derfor kan du stole på Madskyen.dk

På Madskyen.dk har vi gennemgået alle leverandører på markedet, og vi opdaterer løbende vores undersøgelser i takt med at nye leverandører kommer til. Du får derfor det bedste overblik over dine muligheder her hos os.

Ønsker du at spise mere vegetarisk kost? Har du svært ved at finde på varieret mad i en travl hverdag? Vil du spise klimavenligt, uden at give afkald på kød og fisk?

Uanset hvilke grunde du måtte have, finder du nemt de bedste måltidskasser på Madskyen.dk. Find blot den type måltidskasse der passer til dit behov, og lad dig inspirere af vores anbefalinger.

Vi er ikke påvirkede af enkelte måltidskasse-leverandører, og vælger således helt selv hvilke måltidskasser vi anbefaler i de forskellige kategorier..

Så velkommen til Madskyen.dk – kig endelig rundt, og vælg den løsning der passer til dig.

Komplet overblik over de bedste måltidskasser

På Madskyen.dk har vi samlet alle de bedste måltidskasser på markedet. Du får derfor mulighed for at finde præcis den måltidskasse der passer til dine og familiens behov, således at maden falder i god jord hos alle og du sparer tid i køkkenet.

Vi indsamler data løbende og undersøger altid de nyeste måltidskasse-leverandører, således at vores sammenligninger og anbefalinger altid er opdaterede med de sidste nye muligheder.

Du kan på denne side finde måltidskasser, der bl.a. passer til:

 • Vegetarer
 • Veganere
 • Fleksitarer
 • Gluten-allergikere
 • Slankekuren
 • Ældre mennesker
 • Og meget mere.

Markedet er i dag så stort, at der findes måltidskasser til ethvert behov.

Det skal du vide om leveringen af måltidskasser

Når du har fundet frem til de bedste måltidskasser der dækker dine behov, skal du huske at læse “det med småt” hos leverandøren. Der får du nemlig indblik i hvor ofte du kan få leveret måltidskasserne, samt hvor tidligt du eventuelt skal sætte abonnementet på pause hvis du ikke ønsker måltidskasser i en given uge.

Betingelserne kan nemlig være meget forskellige fra én leverandør til en anden, så husk at undersøge grundigt hvilke betingelser der passer bedst til dine og familiens behov.

Måltidskasser leveres typisk i to forskellige typer:

 • Måltidskasser bestående af råvarer
 • Måltidskasser bestående af færdigretter

I enkelte måltidskasser findes desuden en kombination af begge, hvilket eksempelvis er nyttigt hvis familien dyrker sport på bestemte ugedage og derfor ikke har tid til madlavning.

Levering sker typisk om natten

Mange leverandører kører måltidskasserne ud natten til leveringsdagen, således at du allerede har varerne fra morgenstunden. Der aftales normalt et sted hvor måltidskasserne må stilles, og de er altid forsvarligt pakket med køleelementer og isolerede kasser så varerne holder sig kolde til de lægges i dit køleskab.

Nogle leverandører kræver dog også at du er hjemme under leveringen, men her kan du oftest vælge et meget specifikt tidsinterval for leveringen – og dermed spares der penge på emballagen, da varerne blot overleveres i poser til dig.

Kan du få måltidskasser leveret på din adresse?

Da de fleste måltidskasser leveres når du ikke er hjemme, kræves der som minimum at chaufføren kan komme ind og sætte disse på et sikkert sted. Det kan være i en carport, i en garage eller i en opgang, men det er dog ikke alle leverandører der kan tage imod nøgler og håndtere disse. Det er heller ikke alle udlejere der tillader udlån af nøgler til chauffører, så hvis du bor i lejlighed med aflåst opgang kan det være svært at få leveret måltidskasser mens du ikke er hjemme.

Nogle enkelte leverandører tilbyder dog mulighed for at få leveret måltidskasserne mens du er hjemme, således at du kan låse op for chaufføren og modtage varerne personligt.

For at kunne modtage måltidskasser, bør du have:

 • En sikret plads til afsætning, eks. carport, garage, eller skur (gælder de fleste leverandører)
 • Mulighed for at overdrage en nøgle til chaufføren (enkelte leverandører kan håndtere dette)
 • Mulighed for at være hjemme på aftalt leveringstidspunkt (få leverandører tilbyder dette)

Det anbefales at undersøge på forhånd, hvilke betingelser der gælder hos den pågældende leverandør.

Er måltidskasser det bedste valg til kræsne børn?

At have kræsne børn kan være en alvorlig udfordring, når der skal købes ind til aftensmad i løbet af ugen. Aftensmaden er jo typisk familiens eneste samlingspunkt i løbet af dagen, og som forælder vil man naturligvis gerne have at det er en god oplevelse for såvel børn som voksne.

Derfor kan det være svært at holde fast i at maden skal være varieret, og det kan være endnu sværere hvis du ikke føler dig inspireret når du står i køkkenet.

Blandt de bedste måltidskasser på markedet finder du masser af muligheder for at lave spændende kombinationer, der tiltaler såvel voksne som børn. Ofte er der også tænkt meget over måden som maden skal anrettes på, så den fremstår både lækker og appetitlig. Noget, som de fleste børn kan lide.

Børn kan være kræsne af mange grunde, men det kan blandt andet skyldes at de ikke er vant til at spise varieret og derfor kun “kender” nogle få smagsvariationer. For at lære nye smage at kende, kræves der lidt tid og tilvænning. Dette sker nemmest med mindre børn, men kræver altså at de får mulighed for at smage på en masse god og varieret med.

I takt med at børnene smager på mere og mere, vil de langsomt begynde at vænne sig til det – og til sidst kan de måske endda lide det.

Måltidskasser er derfor en rigtig god anledning til at lære selv kræsne børn at spise varieret, fordi du kan slappe af og lade leverandøren kombinere retterne for dig og familien. Dermed står du ikke med en masse dilemmaer hver uge, og det kan faktisk være en spændende begivenhed at åbne ugens måltidskasse og “se” hvad I skal have – inddrag gerne børnene i dette, så de også kan se og føle på råvarerne – det kan vække deres nysgerrighed, og de får måske mere lyst til at smage på nye ting.

Hvem har ellers gavn af måltidskasser?

Måltidskasser er en rigtig god løsning for mange mennesker, særligt dem der døjer med manglende tid eller inspiration i hverdagen.

God mad kræver nemlig lidt interesse, nysgerrighed og passion, men af mange gode grunde kan det være svært at finde dette frem i en travl hverdag. Derfor kan måltidskasserne være et kærkomment frisk pust, der sikrer at alle i husstanden får god og varieret mad.

Blandt andet kan disse grupper have gavn af måltidskasser:

 • Seniorer (udvalget af ældrevenlige måltidskasser er stort)
 • Travle børnefamilier (nemme og børnevenlige måltidskasser med hurtige retter)
 • Fitness-entusiasterne (slanke- og fitness-kasser gør det nemt at opnå fremskridt)
 • Veganere og vegetarer (et stort udvalg af spændende måltidskasser uden kød, fisk og mejeriprodukter er tilgængelige)
 • Studerende (budgetvenlige måltidskasser til enkeltpersoner kan bestilles)

Bedste måltidskasser til prisen?

Pris og kvalitet hører som oftest sammen, men prisen kan sagtens variere en smule uden grund. Hvis du er på udkig efter den billigste måltidskasse, har vi markeret udvalgt bestemte måltidskasser som værende bedst til prisen, så du kan se præcis hvilke der er blandt de billigste netop nu.

Prisen stiger typisk hvis du ønsker fisk og ekstra kød i din måltidskasse, men også hvis det hele skal være økologisk. Veganske og vegetariske måltidskasser kan også koste en lille smule mere end gennemsnittet, da der i mange tilfælde skal substitueres for det manglende kød – og det sker blandt andet ved tilføjelse af nødder, kerner og deslige, hvilket kan være med til at trække prisen i vejret.

Derfor er måltidskasser blevet et hit i Danmark

Et øget fokus på sundhed, madspild og miljø har fået flere og flere til at kigge mod måltidskasser som en mulighed for at leve sundere, reducere madspild, og dermed skåbe miljøet for unødig dyrkning og produktion af madvarer.

Samtidig efterlyser mange også en nem og bekvem måde at spise sundt og varieret, og da måltidskasserne er sammensat af professionelle, er man som forbruger sikret god og varieret mad hver uge. Der er typisk tænkt over næringsindholdet i hvert måltid, og ingredienserne er sammensæt efter sæsonaktualitet og vitaminindhold. På den måde er du sikker på at få en måltidskasse, der dækker dine behov samtidig med at så mange råvarer som muligt er sæsonaktuelle.

Måltidskasserne leveres også i korrekte portionsstørrelser, således at du ikke ved et uheld kommer til at købe for meget eller for lidt. Du kan derfor reducere madspild, og samtidig spare penge og tid.