Måltidskasser med livretter

Madskyen er en uafhængig vidensbase om mad og drikke. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Hvem ville ikke ønske at kunne spise sine livretter hver dag? Med en måltidskasse fyldt med populære livretter kommer du tæt på, og det uden at skulle købe stort ind på egen hånd.

Måltidskasser med livretter indeholder de mest populære retter, og leveres i perfekte portionsstørrelser med udførlige opskrifter.

Vi har gennemgået alle leverandører, og her er vores favoritter.

Favorit

RetNemt

 • Spændende nye opskrifter hver uge
 • Mange familiefavoritter at vælge mellem
 • Nem og hurtig tilberedning

RetNemt har et meget stort udvalg af måltidskasser, og det er nemt at finde frem til dine livretter.

Hver uge sammensætter du nemlig selv din måltidskasse, og uanset hvad du kan lide er det muligt at vælge præcist hvad du kan lide.

Skagenfood

 • Fokus på retter med fisk
 • Stort udvalg af familiefavoritter
 • Tilbyder også dagligvarer

Skagenfood er det bedste valg for dig, der ønsker måltidskasser af en gennemgående høj kvalitet med fokus på fisk og lækre råvarer.

Her tilbydes der flere forskellige måltidskasser med populære favoritter, så det er nemt at vælge dine livretter uge efter uge.

Kokkens Hverdagsmad

 • Nemme familievenlige livretter
 • Færdiglavede retter – hurtigt klar til servering
 • Enkel og tidsbesparende løsning

Kokkens Hverdagsmad tilbyder livretter, som de fleste kan lide og som er nemme at lave. De sælger nemlig måltidskasser med færdiglavet mad, så du kun skal sørge for opvarmning og anretning.

En måltidskasse som denne er et godt valg for familien, der har travlt i hverdagene og gerne vil have nem aftensmad der samtidig smager godt.

Aarstiderne

 • Alt er økologisk
 • Mange livretter at vælge mellem
 • Tilbyder også dagligvarer

Aarstiderne er store på måltidskasser, og tilbyder i skrivende stund næsten 30 forskellige muligheder.

Der er mange måltidskasser med livretter for hele familien, og disse kan desuden kombineres med morgenmad og dagligvarer.

Sådan finder du måltidskasser med dine livretter

Livretter er velkendte retter, som de fleste kender og elsker. Måltidskasser, som indeholder livretter, er derfor velkendte og familiære for de flestes vedkommende, og derfor en god idé for familier med børn i forskellige aldre.

Som sådan er måltidskasser med livretter dog ikke altid nemme at finde, men der er dog nogle enkelte leverandører som har specifikke måltidskasser med netop dette.

Udover de specifikke måltidskasser med klassiske velkendte favoritter, er der også mange leverandører som tilbyder tilpasning af måltidskasser på dag-til-dag basis.

Dette betyder i princippet, at du kan tilpasse måltiderne så du kun får dine livretter hver uge.

Når du skal finde måltidskasser med dine livretter, er det således nemmest at kigge på menuen for hver leverandør og se hvad du foretrækker. Sammensæt derefter de måltider du helst vil have, så du får de retter du og familien kan lide.

Fordele og ulemper ved måltidskasser med livretter

Måltidskasser med livretter er det indlysende valg for børnefamilier, da retterne er klassiske og velkendte. Det er alt fra hakkebøffer til pizza og pasta, men også andre måltider som størstedelen af befolkningen kender.

På den anden side er måltidskasser med livretter sjældent blandt de sundeste muligheder, så hvis målet er at leve sundere er dette måske ikke det rette valg.

Herunder har vi listet de vigtigste fordele og ulemper ved disse måltidskasser:

Fordele:

 • Retter, som alle kan lide
 • Velkendte ingredienser
 • Godt til børn i alle aldre

Ulemper:

 • Ikke altid det sundeste valg
 • Mindre mulighed for at prøve nye ting

Fakta om måltidskasser med livretter

Herunder har vi samlet nogle af de mest stillede spørgsmål (og svar) om måltidskasser med livretter.

Kan alle lide måltidskasser med livretter?

Måltidskasser med livretter er typisk rettet mod flertallet, hvilket betyder at retterne er tilpasset så mange som muligt.
Der er derfor gode chancer for at de fleste vil kunne lide denne type måltidskasser, eller i det mindste kunne spise maden uden ubehag.

Hvad definerer en “livret”?

En livret defineres som noget, de fleste elsker. Eksempelvis pasta, pizza, lasagne, hakkebøf og lignende. Det er retter, som størstedelen kan spise med velbehag og nydes af såvel børn som voksne.

Er måltidskasser med livretter sunde?

Både og. Måltidskasser med livretter indeholder en kombination af sunde og mindre sunde retter, men det gælder for alle retter at det er en god idé at spise en moderat portion tilpasset ens behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *