Måltidskasser til slankekuren

Madskyen er en uafhængig vidensbase om mad og drikke. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Udvalget af slankende måltidskasser bugner, og det er der mange gode grunde til. De fleste, som gennemgår en slankekur, har også travlt med træning og skal desuden passe arbejde og andre huslige pligter.

Det kan derfor være nødvendigt at finde på en nem og enkel måde at få noget sund mad at spise, og måltidskasser er derfor et perfekt valg. Så er du nemlig sikker på at du får god og slankende mad hver dag.

Vi har undersøgt udvalget, og fundet de bedste leverandører af måltidskasser til slankekuren lige her.

Favorit

RetNemt

 • Mange retter at vælge mellem
 • Let at variere måltidskassen fra uge til uge
 • Tilbyder blandt andet også en frugtkasse

RetNemt tilbyder mange spændende måltidskasser med forskellige temaer, der kan understøtte en slankekur.

Blandt de sunde måltidskasser finder du både retter med fisk, kaloriefattige ingredienser, samt vegetariske retter.

Du kan variere dine retter uge for uge, således at du kan spise præcis hvad du måtte have lyst til.

MåltidsBoxen

 • Slankende måltidskasser med op til 3 daglige måltider
 • Tilbyder måltider til 5 dage om ugen
 • Nemt og overskueligt

MåltidsBoxen er det perfekte valg for dig, der ønsker en let og enkel slankekur. Måltidskassen kan dække alle hovedmåltider i løbet af 5 hverdage, så du ikke risikerer at falde i når travlheden melder sig.

Hos MåltidsBoxen er menuen forudbestemt uge for uge, så det bliver så nemt som muligt for dig. Du behøver slet ikke tage stilling til de enkelte retter, men skal blot modtage din nye måltidskasse i løbet af søndagen. Så har du mad til den kommende uges hverdage.

Måltidskasserne fra MåltidsBoxen er tilpasset således, at du ikke overskrider 1.500 kalorier om dagen.

Aarstiderne

 • Alt er økologisk
 • Mange spændende slankekasser at vælge mellem
 • Tilbyder også salg af dagligvarer

Aarstiderne tilbyder mange spændende måltidskasser, der kan understøtte slankekuren. Der kan blandt andet vælges mellem en almindelig slankekasse, en ketokasse, samt et par Sensekasser.

Udover at tilbyde aftensmåltider, kan du også få en måltidskasse med slankende morgenmad. Så kan du både starte og slutte dagen med et sundt og slankende måltid.

Skagenfood

 • Mange gode retter med fisk
 • Stort fokus på klima og miljø
 • Flere slankende måltidskasser at vælge mellem

Skagenfood tilbyder mange spændende måltidskasser til slankekuren, og hvis du er vild med fisk er det et perfekt match. Du kan dog også få grønne måltidskasser, samt måltidskasser med kød.

Hos Skagenfood er man gået sammen med Team Danmark og et hold udvalgte eliteatleter, for at udvikle en god og sund måltidskasse til den aktive livsstil. Som noget helt særligt kan du vælge mellem en udgave til kvinder eller mænd, således at mængden af KJ er tilpasset det biologiske behov.

Slankende måltidskasser giver nemmere vægttab

Blandt det store udvalg af måltidskasser er det selvfølgelig også muligt at finde slanke måltidskasser, hvor mængden af kalorier er reduceret betragteligt. Det betyder at måltidskasserne indeholder færre kulhydrater i form af hvidt brød, kartofler, pasta m.m., mens der er skruet op for mængden af sunde grøntsager såsom blomkål, broccoli, hvidkål og lignende.

Det gode ved at spise kål er at det er rigt på fiber, mineraler og vitaminer, så du får alt det gode som din krop har brug for. Fibrene hjælper desuden på fordøjelsen, og det er en af de vigtigste veje til at optage næringsstoffer fra kosten optimalt.

Måltidskasser til slankekuren er kort sagt et skridt i den rigtige retning mod et varigt vægttab, da du inspireres til en masse nye og spændende retter og ingredienser.

Slankekasser til hele familien

Måltidskasser til slankekuren er ikke kun egnet til dig, der ønsker et vægttab. Hele familien kan faktisk have glæde af dem, selv børnene kan med tiden vænnes til en kost bestående af mere kål, lyst kød, vegetariske retter, nødder og kerner. Typisk er retterne sammensat på en måde, så de både smager godt og er nemme at spise for alle parter.

Mæthedsfornemmelsen vil ligeledes være intakt, da mængden af kostfibre sørger for at give din krop masser at arbejde med.

Hvad indeholder måltidskassen til slankekuren?

Hvis du påbegynder en slankekur og bestiller dertilhørende måltidskasser, modtager du enten færdigretter eller ingredienser til tilberedning af hjemmelavet mad.

Kasser med færdiglavet mad indeholder typisk portionsanrettede måltider lige til at opvarme og anrette, mens kasser med ingredienser indeholder alt hvad du behøver for at kunne tilberede de forskellige retter.

Typisk forventes det dog at du har visse basisting i forvejen, men leverandørerne er gode til at fremhæve dette uge for uge, så du hele tiden ved hvad du selv skal anskaffe.

Måltidskassen til slankekuren er typisk pakket således:

 • Papkasse eller flamingokasse yderst
 • Isolerende lag i bunden med is
 • Madvarer i midten
 • Is i toppen

Ovenstående kan dog variere fra leverandør til leverandør, og afhænger selvfølgelig også af om måltidskasserne stilles i løbet af natten eller leveres til dig personligt.

Derfor skal du vælge slankekassen

Slankekassen er et godt valg for de fleste, uanset om der ønskes et effektivt vægttab eller blot en sundere livsstil.

Slankekassen kan således være gavnlig til følgende formål:

 • Dig, der ønsker inspiration til sundere madlavning
 • Familien, der ønsker et vægttab
 • Dig, der har travlt med træning og stadig ønsker at nedsætte kalorieindtaget

Du behøver dog ikke have et bestemt mål med slankekassen, da du også bare kan vælge den hvis du ønsker at leve sundere til hverdag. Et vægttab behøver ikke være motivationen bag valget, det kan også blot være øget opmærksomhed på klimaet, dit almene velbefindende eller lignende.

Kan børn også spise retterne i slankekassen?

Da de fleste måltidskasser til slankekuren består af større mængder kål og mindre kød, kan det være en svær omvæltning for nogen børn.

Alle børn kan dog vænnes til at spise nye og ukendte ting, men det kan naturligvis være en udfordring i starten når alt er nyt.

Det kan også tage lidt tid for både børn og voksne at vænne sig til den øgede mængde kål, især hvis man ikke er vant til at spise dette til hverdag som enten tilbehør eller hovedbestanddel af et aftensmåltid.

Kroppen skal dog nok vænne sig til denne nye kost hurtigt, og smagsløgene indstilles også gradvist til at kunne lide den nye varierede kost. Det tager blot lidt tid, men det er det hele værd.

Børn kan således sagtens spise retterne i slankekassen, og faktisk har de godt af at lære at spise de mange sunde madvarer som slankekasserne indeholder. Det forbereder dem på et sundt voksenliv, hvor tomme kulhydrater ikke længere er i fokus.

Bliver man mæt af slankende måltidskasser?

Måltidskasser til slankekuren er designet, således at din kost balanceres bedst muligt. Der er selvfølgelig skåret gevaldigt ned på kulhydraterne i slankekasserne, og det vil du formentlig kunne mærke i kroppen. Dette skal dog ikke forveksles med mæthedsfornemmelsen, som dog formentlig heller ikke vil føles som den plejer.

Mange mennesker har en uvane med at overspise under aftensmaden, så de næsten er ved at sprænges. Dernæst skal kroppen i gang med at bearbejde al den indtagede mad, og dette sker samtidig med at du er på vej i seng. Når du så lægger hovedet på puden arbejder kroppen på højtryk for at omdanne al maden til brugbare byggematerialer og næring, som så sendes i kredsløb.

Du vil stadig føle dig mæt mens du er på slankekur, men det vil være en anderledes og lettere mæthedsfornemmelse. Du vil aldrig føle dig tung i kroppen efter aftensmåltidet, og du vil heller aldrig føle at din mave rumler når du går i seng. Kun lige i starten, indtil du har vænnet dig til den øgede mængde kål.

Kan man tabe sig kun ved hjælp af slanke måltidskasser?

Det er faktisk en udbredt misforståelse, at man skal dyrke motion for at tabe sig. Det anbefales dog enhver at dyrke motion i det omfang det er muligt, men det er altså primært kosten der kan sætte fart på vægttabet.

Din krop bruger næringen i måltiderne som byggesten, og her er det vigtigt at de er tilpasset dit behov. En kvinde skal eksempelvis have færre kalorier end en mand, og hvis man ønsker et varigt vægttab er det særligt vigtigt at holde styr på kalorierne. Får man den rette mængde kalorier, bliver vægttabet således markant lettere.

En slank måltidskasse er derfor et godt hjælpemiddel til et vægttab, og det kan derfor på det kraftigste anbefale at holde fokus på kosten når pilen på badevægten ønskes flyttet nedad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *