Måltidskasser med morgenmad

Madskyen er en uafhængig vidensbase om mad og drikke. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Vil du også gerne sikre, at alle i familien får en god start på dagen? Et godt morgenmåltid kan betyde en verden til forskel, da du får god energi til krop og hjerne inden du tager afsted mod dagens gøremål.

Men hvordan finder man tiden til at lave god morgen på travle hverdage?

En måltidskasse med morgenmad kan være en mulighed, og herunder har vi samlet de bedste bud på leverandører af netop dette.

Favorit

Aarstiderne

 • Alt er økologisk
 • Lækker sund morgenmad
 • Tilbyder også dagligvarer

Aarstiderne tilbyder sund og lækker morgenmad i måltidskasser til 5 dage ad gangen, så du ikke skal tænke på dette i løbet af hverdagene.

Morgenmaden passer perfekt til en slankekur, og indeholder generelt masser af fibre og vitaminer at starte dagen på.

I alt tilbyder Aarstiderne næsten 30 forskellige måltidskasser, og du kan derudover købe frugt- og grøntsagskasser, samt dagligvarer.

MåltidsBoxen

 • Morgenmad, frokost og aftensmad kan leveres
 • Vælg selv om du ønsker morgenmad i din måltidskasse
 • God til slankekuren

MåltidsBoxen tilbyder morgenmad i deres måltidskasser, og derudover kan du også vælge en færdiglavet ret til frokost. Det giver dig op til tre måltider om dagen, som er både gode og sunde.

Du kan få leveret måltidskasser med morgenmad til alle ugens hverdage, og der kan vælges mellem flere temaer.

Derfor er måltidskasser med morgenmad en god idé

Morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Din hjerne skal have noget energi at arbejde på, så du kan vågne op og blive klar til dagligdagens mange gøremål.

Desværre er morgenmaden ofte en overset del af hverdagen, fordi travlhed presser folk til at komme hurtigt ud af døren i stedet for at tage sig tid til at spise sig mætte. Og det er synd.

At starte dagen på tom mave fører ikke noget godt med sig, og det kan også ofte føre til usunde små mellemmåltider for at stille den lille sult. Det er med andre ord en glidebane, som bør undgås eller – om muligt – begrænses mest muligt.

Derfor er flere måltidskasse-leverandører begyndt at tilbyde måltidskasser med morgenmad, eller morgenmad som kan tilkøbes sammen med aftensmads-kasserne.

Dette er en fantastisk idé, fordi det betyder at selv den travleste familie kan finde tid til at spise et godt og varieret morgenmåltid.

Når du får morgenmaden leveret er det let at sørge for morgenmad til hele huset, og alle kommer glade og mætte ud af døren.

Eksempler på retter i en måltidskasse med morgenmad

Morgenmaden er typisk noget der hurtigt skal laves og hurtigt spises, så den består normalt af et morgenmadsprodukt med mælk på. Nogen rister måske en skive brød eller spiser en rugbrødsmad, men det behøver ikke være så kedeligt.

I en måltidskasse med morgenmåltider, kan menuen bestå af mange spændende retter. Herunder er nogle eksempler på retter, der kan være i en måltidskasse:

 • Havregrød med æble og kaneldrys
 • Yoghurt med granola og frisk frugt på toppen
 • Knækbrød med ost og skinke, samt kogt æg
 • Overnight oats med quinoa, kokos og honning på toppen
 • Spejlæg på bund af grøntsager
 • Supersmoothie med banan, jordbær og havregryn

Mulighederne er mange. Ovennævnte er måltider, vi gennem tiden har observeret i måltidskasser fra flere forskellige leverandører.

Fakta om måltidskasser med morgen

Spørgsmål om måltidskasser med morgenmad? Spørg os gerne, eller find svar på de mest stillede spørgsmål herunder.

Hvorfor er morgenmad dagens vigtigste måltid?

Morgenmad anses for at være dagens vigtigste måltid, fordi hjernen og kroppen har brug for et skud energi for at komme op i gear. Din krop skal med andre ord have “brændstof” til motoren, så den har noget at arbejde med indtil frokost.

Hvilken slags morgenmad fås i måltidskasser?

Du kan få alle typer morgenmad i måltidskasser, men oftest er der lagt vægt på en god balance mellem fibre, kulhydrater og vitaminer. Morgenmåltidet må nemlig gerne mætte godt, og samtidig give maven en masse at arbejde med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *