Nemme og hurtige måltidskasser

Madskyen er en uafhængig vidensbase om mad og drikke. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Med en nem og hurtig måltidskasse er du sikker på at få god og varieret mad hver aften. Måltidskasserne leveres nemlig med alle nødvendige ingredienser, og flere tilbyder endda lækre færdigtilberedte retter som blot skal opvarmes og anrettes.

Vi har nøje undersøgt udvalget blandt alle leverandører på markedet, og herunder er vores top anbefalinger.

Favorit

RetNemt

 • Frit valg mellem alle retter hver uge
 • Mange nemme og hurtige måltider
 • Tilbyder også frosne færdigretter

RetNemt har et spændende koncept, der passer godt ind i en travl hverdag. Her kan du selv vælge måltider fra uge til uge, og du bestemmer derfor selv hvilke dag det skal være ekstra nemt og hurtigt.

Måltidskasserne leveres på din adresse, og indeholder alle ingredienser du behøver for at tilberede maden.

Simple Feast

 • Vegetariske og veganske retter
 • Alle retter er færdiglavede og skal blot opvarmes/anrettes
 • Måltidskasser til 2-3 personer eller 4-5 personer

Simple Feast er det perfekte valg for vegetarer og veganere, der ønsker en nem og sund løsning til de travle hverdage. Her leveres alle retterne færdigtilberedte, og skal derfor blot opvarmes og anrettes.

Som en moderne leverandør har Simple Feast desuden stort fokus på bæredygtig emballage, og deres råvarer er selvfølgelig økologiske.

Skagenfood

 • Mange nemme måltidskasser at vælge mellem
 • Tilkøb hurtige færdigretter efter behov
 • Tilbyder også dagligvarer og weekendmenuer

Skagenfood tilbyder måltidskasser med særligt fokus på fisk, men derudover har de også et godt udvalg af nemme, hurtige og børnevenlige måltidskasser. Du får således det bedste fra alle verdener, og retterne er både velsmagende og varierede.

Du kan enten vælge mellem færdigretter eller retter som kun tager 10-20 minutter at tilberede, så her er der mange muligheder.

Aarstiderne

 • Alt er økologisk
 • Mange måltidskasser at vælge mellem
 • Godt valg for børnefamilier

Aarstiderne har eksisteret længe efterhånden, og deres måltidskasse-sortiment tæller næsten 30 forskellige valgmuligheder. Der er således ikke noget at sige til at de er kommet på vores liste, da der er mange nemme og hurtige løsninger at vælge mellem.

Du finder udelukkende økologiske måltidskasser hos Aarstiderne, og i skrivende stund tilbyder de 5 hurtige og nemme måltidskasser med forskellige retter.

Kokkens Hverdagsmad

 • Nemme og gode hverdagsretter
 • Alle retter er tilberedt og skal blot anrettes
 • Tilbyder hurtig levering i visse områder

Kokkens Hverdagsmad tilbyder nemme færdigretter, som bare skal opvarmes og anrettes på tallerkener. Det bliver således ikke nemmere.

Ydermere er Kokkens Hverdagsmad begyndt at åbne op for lynbestillinger i flere dele af landet, således at der ved bestilling inden klokken 12 kan leveres måltider før klokken 18 samme dag.

Måltidskassen til travle børnefamilier

Med en nem måltidskasse får du ingredienser og opskrifter, som er nemme at arbejde med og hurtige at tilberede. Du kan således få et hjemmelavet måltid så hurtigt som 10-20 minutter, og det helt uden det kræver større kulinariske færdigheder.

Nemme og hurtige måltidskasser giver luft i en travl hverdag med børn, da du helt slipper for at skulle tænke på indkøb, madplaner og opskrifter. Det hele er lavet for dig, så du bare skal bruge 10-20 minutter på at hygge dig i køkkenet.

Mange af måltiderne er desuden sammensat således, at børnene kan være med til madlavningen – på den måde bliver det sjovt for hele familien at lave mad sammen, og det kan blive et socialt samlingspunkt i en hverdag med travlhed og aktivitet.

Med en nem og hurtig måltidskasse får du således:

 • Mere tid i en hverdag med børn
 • Færre bekymringer
 • God og varieret mad hver dag
 • Bedre socialt samvær med familien

God måltidskasse til studerende og enlige

En nem og hurtig måltidskasse er også et ideelt valg for dig, der er studerende eller enlig. Du slipper for at skulle købe store mængder madvarer hver uge, og du skal ikke tænke på at lave madplaner eller få enderne til at mødes uge efter uge.

Måltidskassen leveres med alt hvad du har brug for, således at du ikke skal lede på supermarkedernes hylder.

Ofte er supermarkedernes portioner også for store til en enkelt person, så du er næsten altid nødt til at købe for meget og efterfølgende fylde fryseren – eller i værste fald skraldespanden – med det overskydende.

Måltidskasserne er således din genvej til lækre og friske retter hver dag.

Skal det være ekstra nemt og hurtigt, er det også muligt at finde måltidskasser med færdiglavet mad, som bare skal opvarmes og anrettes. Det er desuden muligt at finde måltidskasser, der dækker alle dagens måltider i løbet af ugen – så skal du kun bekymre dig om at pakke ud, opvarme og spise.

Få god mad selvom du har travlt

I en travl hverdag kan der hurtigt opstå gode argumenter for at benytte det lokale pizzaria, bare for at mætte familiens maver hurtigt og nemt.

Med en måltidskasse behøver du dog ikke springe over hvor gærdet er lavest, da du i det lange løb kun snyder dig selv og familien ved at servere usund fastfood.

Måltidskasserne er nemlig sammensat således at du får en masse spændende og varieret mad, selv på dage hvor der er ekstra travlt. Mange leverandører tilbyder en kombination af færdiglavet mad og ingredienser til madlavningen, så du eksempelvis på dage med fritidsaktiviteter nemt kan smide en sund færdigret i ovnen og servere den på blot få minutter.

Hurtige og nemme måltidskasser er således din genvej til god, sund og næringsrig mad til hele familien.

Derfor skal du vælge en nem og hurtig måltidskasse

Der er meget, der taler for at vælge en nem og hurtig måltidskasse med hverdagsmåltider. Du slipper for at bekymre dig om indkøb og planlægning, da det hele er gjort for dig. Ydermere sikrer du at familien får gode, sunde og varierede måltider, hvilket er vigtigt.

Herunder er opridset fordelene ved at vælge en nem og hurtig måltidskasse:

 • Du sparer tid i hverdagen
 • Du får sund mad hver dag
 • Maden varieres uge efter uge
 • Du prøver nye ting hver dag
 • Familien kan samles omkring madlavningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *