Pescetar måltidskasser

Madskyen er en uafhængig vidensbase om mad og drikke. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Med en pescetarisk måltidskasse får du det bedste fra begge verdener: Alt det gode og sunde fra en vegetarisk kost, tilsat frisk fisk.

Der er mange gode bud på måltidskasser til en pescetarisk kost, og herunder har vi samlet vores favoritter.

Favorit

Skagenfood

 • Mange fiskeretter at vælge mellem
 • Særlig pescetar måltidskasse tilbydes
 • Tilbyder også dagligvarer og weekendmenuer

Skagenfood er vores favorit, når valget falder på pescetariske måltidskasser. Der er nemlig formentlig ikke nogen der kan slå deres udvalg af lækre og sunde fiskeretter, blandet med spændende vegetariske retter.

Hos Skagenfood tilbydes en god blanding af færdigretter og ingredienser til madlavningen, så du kan vælge hvad du foretrækker.

Det er muligt at se menuer for flere uger ad gangen, så du kan danne dig et overblik over hvad der serveres.

God pris

Marley Spoon

 • Mere end 20 nye retter hver uge
 • Nemt at sortere mellem retterne og vælge til/fra
 • Lette opskrifter

Marley Spoon er en ny leverandør af måltidskasser på det danske marked, men de har eksisteret længe på andre markeder.

De tilbyder ikke specifikke måltidskasser, men giver i stedet mulighed for at man selv kan sammensætte retterne til en skræddersyet måltidskasse. Hver uge udkommer mere end 20 nye retter, og her kan man selv vælge til eller fra.

Marley Spoon tilbyder også mulighed for rene vegetar måltidskasser.

Aarstiderne

 • Alt er økologisk
 • Tilbyder en særlig pescetar måltidskasse
 • Tilbyder også dagligvarer

Aarstiderne har leveret måltidskasser længe før markedet eksploderede, og har derfor et solidt fundament af erfaringer at trække på. De følger selvfølgelig med tiden og tilbyder som en af få leverandører en særlig pescetar måltidskasse, der naturligvis er helt økologisk.

Ud over måltidskasser kan du også købe dagligvarer hos Aarstiderne, som typisk er leveret af små uafhængige producenter.

RetNemt

 • Stort udvalg af nemme retter
 • Sammensæt selv en pescetarisk kost
 • Ekstravarer tilbydes også

RetNemt har på relativt kort tid taget markedet med storm, og kendes i dag af stort set alle der har bestilt måltidskasser for nylig.

Hos RetNemt tilbydes ikke fastlåste måltidskasser, men derimod kan man ud fra en række specificeringer få sammensat en personlig måltidskasse. Det er desuden muligt selv at vælge retter fra uge til uge, således at de eksempelvis overholder pescetar principperne.

Pescetarisk kost – hvad er det for noget?

Pescetar mad
Som pescetar må du gerne spise fisk, deriblandt laks.

Det er måske kun de færreste, der kender ordet “pescetar”, endsige ved hvad det betyder. Men hvad er det så egentlig for noget?

Som pescetar spiser man hovedsageligt vegetarisk kost, hvilket vil sige at man primært spiser plantebaseret, men også spiser æg og mejeriprodukter.

Dog er der det særlige ved pescetarisk kost, at det suppleres med alt godt fra havet. Og som de fleste sikkert ved, er både fisk og skaldyr særdeles sundt. Det er derfor en kærkommen kilde til både vitaminer og næring, som man ellers kan savne ved andre typer kost.

En pescetarisk måltidskasse vil således bestå af en blanding af vegetariske retter, men også retter som er suppleret med fisk og/eller skaldyr af forskellige slags. Typisk ligger fokus på sæsonaktuelle råvarer, således at du får det bedste i indeværende sæson.

Hvorfor pescetar?

Pescetar kost anses af mange som værende den overkommelige vej mod vegetarisk kost, men der er også mange som har det fint med at spise fisk. Derfor kan pescetariske måltidskasser være den bedste løsning, hvis man både ønsker at tage hensyn til miljøet samtidig med at man spiser det man godt kan lide.

Ønsker du at leve en sundere tilværelse, er pescetar måltidskasserne også en god løsning. Her kan de fleste være med – børn, voksne, og ældre. Der er nemlig god chance for at I får noget for enhver smag, således at alle er glade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *