Veganske måltidskasser

Madskyen er en uafhængig vidensbase om mad og drikke. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Der er mange gode grunde til at vælge veganske måltidskasser, fremfor vegetariske måltidskasser. Selvom vegetariske måltidskasser er et godt første skridt i den rigtige retning, er du med veganske måltidskasser sikret nemme måltider som er 100% plantebaserede.

Uanset om du har tilvalgt en vegansk kost af helbredsmæssige eller principielle årsager, kan måltidskasser være en god og nem måde at få dækket dine ernæringsmæssige behov.

Vi har derfor gennemgået alle leverandører, og fundet de bedste veganske måltidskasser netop nu.

Favorit

Simple Feast

 • Alle retter er færdigtilberedte
 • Fokus på bæredygtig emballage
 • Tilbyder også børnevenlige retter

Simple Feast er en rendyrket vegetarisk og vegansk leverandør, som tilbyder færdigtilberedte måltider lige til at opvarme og spise.

Hver måltidskasse indeholder alt hvad du skal bruge til et måltid, og Simple Feast lover at det ikke tager mere end 10 minutter at tilberede og anrette et lækkert vegansk måltid.

Der kan til måltidskasserne også tilkøbes vegansk simremad på glas, som kan holde sig op til 30 dage og serveres sammen med valgfrit tilbehør på dage hvor det bare skal være lidt nemmere.

God pris

Marley Spoon

 • Mere end 20 nye retter hver uge
 • Sammensæt selv din måltidskasse
 • Mange veganske retter at vælge mellem

Marley Spoon er et enkelt og nemt koncept, hvor måltidskasser tilbydes indenfor mange forskellige temaer. Der er hver uge nye opskrifter at vælge mellem, og deriblandt er flere selvfølgelig veganske.

Du vælger selv om du ønsker en måltidskasse til 2 eller 4 personer, og opskrifterne er udførlige med gode illustrationer.

Aarstiderne

 • Tilbyder en glutenfri vegansk måltidskasse
 • Mange måltidskasser at vælge mellem
 • Tilbyder også dagligvarer

Aarstiderne har et flot udvalg af plantebaserede måltidskasser, hvoraf to er veganske. Den ene måltidskasse er, udover at være vegansk, også glutenfri.

Alle ingredienser er selvfølgelig også økologiske, hvilket er et af kendetegnene ved Aarstiderne.

Der kan tilkøbes en række spændende dagligvarer hos Aarstiderne.

MåltidsBoxen

 •  Nem vegansk måltidskasse
 • Alle retter er færdiglavede
 • Morgenmad og frokost kan tilvælges

MåltidsBoxen giver dig den bedste mulighed for at leve fuldstændig plantebaseret morgen, middag og aften. Her kan du nemlig vælge at få leveret alle dagens tre hovedmåltider, hvis du måtte ønske dette.

MåltidsBoxen tilbyder en række fastlagte måltidskasse der dækker alle hverdage, så det bliver så nemt for dig som overhovedet muligt.

Måltidskasser helt uden animalske produkter

Veganske måltidskasser indeholder udelukkende plantebaseret kost, som er nøje afbalanceret og sammensat således at du får alle dine essentielle behov dækket.

Mange tror måske at vegansk mad er svært at lave, eller at det ikke dækker kroppens behov for næring på samme måde som retter med kød eller animalske produkter. Dette er dog en misforståelse, da det udelukkende handler om sammensætningen af retterne. De ting som du ikke længere får med kød og andre animalske produkter, skal du blot have dækket fra andre kilder. Det kan heldigvis sagtens lade sig gøre, uden at du behøver spise kød eller indtage animalske produkter.

Med måltidskasserne bliver det nemt at overgå til en vegansk kost, da du får det hele leveret og blot skal tilberede maden. Flere leverandører tilbyder også færdiglavet mad, så der skal du bare opvarme maden og anrette den på tallerkenen.

Er vegansk mad sundt?

Ja. I mere end én forstand. Det er sundt for din krop, sundt for miljøet, og sundt for din samvittighed. Med vegansk mad kan du få alle dine ernæringsmæssige behov dækket, og du skåner miljøet for den massive belastning, det er at have store dyrehold gående på arealer over hele verden. Samtidig slipper du for at støtte en industri, som tjener penge på dyr.

Der er således ikke kun sundhedsmæssige fordele forbundet med at spise vegansk, men også etiske og miljømæssige fordele.

Hvis du sørger for at balancere din veganske kost korrekt og eventuelt supplerer med diverse kosttilskud, vil du med tiden kunne opleve en mærkbar ændring i dit almene velbefindende. Flere siger at de føler sig lettere og bedre tilpas på en vegansk kost, da kroppen opnår en helt anden mæthedsfornemmelse.

Det får du med veganske måltidskasser

Veganske måltidskasser er sammensat således, at dine ernæringsmæssige behov dækkes bedst muligt. Du slipper derfor for at skulle bryde dit hoved med planlægning af måltider og undersøgelse af opskrifter, da disse typisk er sammensat af faguddannet personale hos de forskellige leverandører.

Det er således din genvej til en god og varieret kost, og af den grund kan en vegansk måltidskasse være et godt og inspirerende startskud til en bedre og sundere livsstil.

Med en vegansk måltidskasse får du således:

 • Ingredienser til komplette veganske måltider eller færdiglavet vegansk mad
 • Nemme opskrifter
 • Overskuelige madplaner
 • God sammensætning af essentielle næringsstoffer

Derfor bør du prøve en vegansk måltidskasse

Hvis du går og vipper mellem at hoppe på en helt eller delvist kødfri diæt, kan veganske måltidskasser være værd at prøve. Her får du nemlig det hele leveret i en kasse, så det er klar til brug.

Du vælger selv niveauet af egenindsatsen, da du hos mange leverandører kan vælge enten at få ingredienser til madlavningen eller færdiglavet mad. Således tager det normalt ikke mere end 20-30 minutter at tilberede et lækkert vegansk måltid, og du er sikker på at spise varieret fra dag til dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *