Måltidskasser fra Mad Til Døren

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Se også: Gennemgang af de bedste måltidskasser

Find de bedste måltidskasser fra Mad Til Døren

Bag Mad Til Døren står Henriette Skovbakke. Hun har siden 2003 drevet sin forretning fra det østjyske, hvorfra hun har solgt måltidskasser længe før det blev populært over hele landet.

Mad Til Døren er en lille specialiseret måltidskasse leverandør, som dækker levering af måltidskasser til Østjylland. De leveres med egne biler og chauffører, således at de selv står for kvaliteten lige fra jord til bord og videre til din hoveddør. Der er ingen mellemled her, og det giver blandt andet mulighed for at levere måltiderne i genbrugsemballage i stedet for papkasser og flamingo, som ofte kun holder til få leverancer før de må kasseres.

Måltidskassernes indhold

Når du modtager måltidskassen fra Mad Til Døren, medfølger det hele således at du ikke skal tænke på ingredienser og madplaner i løbet af ugens hverdage. Der er mad til 4 dage i hver måltidskasse, og størrelserne varierer fra Small op til XL.

Det forventes at du har forskellige basisvarer i dit køkken i forvejen, og enkelte ting skal desuden købes. Du informeres dog herom i god tid, og du vil normalt kunne se menuen for flere uger frem i tiden.

Opskrifter på Mad Til Døren måltidskasser

Opskrifterne leveres med hver måltidskasse, men på nuværende tidspunkt er det kun muligt at se menuen på hjemmesiden. Du kan derudover også se det anslåede tidsforbrug for hvert måltid, således at du nemmere kan planlægge retterne dag for dag.

Afbestillingspolitik hos Mad Til Døren

Afbestillingspolitiken hos Mad Til Døren er en smule restriktiv, sammenlignet med konkurrenterne. Her skal du nemlig sørge for at afbestille eller sætte dit abonnement på pause senest søndag en uge i forvejen, så hvis du ikke ønsker måltidskasser fra uge 50, skal afbestille senest søndag uge 48.

Levering af måltidskasser fra Mad Til Døren

Leveringen af måltidskasser fra Mad Til Døren kan kun ske i Østjylland. Bor du udenfor Østjylland, er det i skrivende stund ikke muligt at benytte tilbuddene fra Mad Til Døren.

Levering sker altid med egne biler og egne chauffører, og på hjemmesiden kan du se præcist hvilken dag du kan forvente at modtage din måltidskasse. Det sker ved opslag med postnummer, da det kan variere ift. din bopæl.

Som regel leveres måltidskasserne senest klokken 18:00 på dagen.