Marley Spoon er nu åbnet i Danmark

Denne artikel kan indeholde links til forhandlere, som giver os en kommission ved køb.

Foto: Marley Spoon B.V.

Fabian Siegel og Till Neatby fik i 2014 en god idé. De ville lave en måltidskassetjeneste, og første milepæl blev nået da Marley Spoon blev lanceret i Tyskland, Storbritannien og Holland.

Siden da er meget vand løbet gennem møllen, og Marley Spoon er i dag repræsenteret på nogle af verdens største markeder. Deriblandt USA, hvor de har et partnerskab med TV-berømtheden Martha Stewart.

I efteråret 2019 er Marley Spoon så landet i Danmark med deres populære og simple måltidskasse koncept, som gør det nemt at abonnere på gode måltidsløsninger.

Valgfrihed og overskuelighed

Konceptet hos Marley Spoon er enkelt: Der findes kun to måltidskasser, som passer til 2 personer eller 4 personer. Her vælger du så mellem 2 og 5 måltider per uge, og du kan ligeledes gøre hver måltidskasse vegetarisk hvis det ønskes.

Du har således følgende muligheder:

  • Måltidskasse til 2 personer
    Vælg mellem: 3, 4 eller 5 dage.
  • Måltidskasse til 4 personer
    Vælg mellem: 2, 3 eller 4 dage.

Du tegner et abonnement hos Marley Spoon på den måltidskasse du ønsker, og efterfølgende leveres den på faste dage. Du kan selvfølgelig altid springe en uge over eller sætte abonnement på pause, hvis du ønsker dette. Opsigelse er naturligvis også muligt, og der kræves kun 6 dages opsigelsesvarsel.

Levering

Du kan i øjeblikket få leveret Marley Spoon måltidskasser i hovedstadsområdet. For at sammenligne alle leverandører, kan du tjekke vores store sammenligning her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *