Måltidskasser fra Marley Spoon

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Se også: Gennemgang af de bedste måltidskasser

Find de bedste måltidskasser fra Marley Spoon

Marley Spoon er en stor international leverandør af måltidskasser. De leverer spændende retter til folk over hele verden, men eventyret startede hos vores nabo mod syd.

Tyskland er således der det hele startede, men kort efter blev konceptet udbredt til både Australien og USA. Mere vand er sidenhen løbet igennem møllen, og i efteråret 2019 slog de således også dørene op for danske kunder.

Marley Spoon byder på et simpelt koncept med 20 opskrifter hver uge, samt muligheden for enten at vælge en måltidskasse til 2 personer eller en måltidskasse til 4 personer.

Idéen hos Marley Spoon er at måltidskasserne sparer på dyre ressourcer, da du kun får leveret præcis hvad du behøver for at tilberede maden. Du vælger selv retterne fra uge til uge, og det er muligt at vælge antal måltider uge for uge.

Hos Marley Spoon finder du ligeledes vegetariske valgmuligheder, således at du nemt kan skære ned på kødet og i stedet få flere gode og sunde grøntsager.

Måltidskassernes indhold

Måltidskasserne fra Marley Spoon indeholder alt, hvad du behøver for at kunne tilberede de forskellige retter.

Du skal dog have visse basisvarer i dit køkken i forvejen, men det drejer sig typisk om noget så simpelt som salt, peber, madolie m.m. Dette er selvfølgelig for at kunne holde prisen nede, men også for at kunne undgå spild fra uge til uge.

Du informeres altid på forhånd om hvilke ting du skal bruge til den kommende uge, således at du har gode muligheder for at købe ind i god tid.

Når du modtager dine måltidskasser fra Marley Spoon, er kasserne nedkølede og nænsomt pakket således at varerne holder sig friske til de kan stilles i dit køleskab.

Opskrifter på Marley Spoon måltidskasser

Opskrifterne ligger tilgængelige på hjemmesiden, således at du nemt kan tilgå dem og se præcis hvad der er på menuen fra uge til uge. Opskrifterne indeholder illustrationer af hvert trin, samt anslået tidsforbrug i forbindelse med tilberedningen af hver ret. I hver opskrift kan du se præcis hvad du skal bruge, hvad du får leveret af Marley Spoon, samt hvilke redskaber du eventuelt får brug for.

Opskrifterne ligger altid klar et par uger i forvejen, så du ved præcis hvad du kan vælge imellem.

Afbestillingspolitik hos Marley Spoon

Hos Marley Spoon er det muligt at afbestille måltidskasser eller sætte abonnementet på pause senest 6 dage før den kommende levering. Du har altid mulighed for at opsige abonnementet, da der ikke er anden binding end førnævnte deadline for afbestilling.

Levering af måltidskasser fra Marley Spoon

Marley Spoon leverer måltidskasserne om mandagen, således at du kan starte ugen med at tilberede nem aftensmad.

Der arbejdes på løbende at udvide leveringsmulighederne, således at flere husstande udenfor hovedstadsområdet også kan modtage måltidskasser fra Marley Spoon.