Måltidskasser fra Mattsson Nielsen

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Vil du have specielle måltidskasser med suppe, desserter, danske klassikere eller måske en komplet månedskasse? Mattsson Nielsen kan tilbyde lidt af hvert. Vi har taget dem under luppen, så du kan blive klogere på om det er noget for dig.

Se også: Gennemgang af de bedste måltidskasser

Førstehåndsindtryk

Forsiden udtrykker noget eksklusivt. Noget lækkert. Vi falder øjeblikkeligt for dette flotte koncept, og bliver med det samme forelskede i de smukke glas med tætsluttende låg. Vi erfarer hurtigt at Mattsson Nielsen er specialiseret i økologiske måltidskasser, dog med et tvist: Retterne kan holde sig længere, og du kan få en lang række specielle kasser. Eksempelvis en suppe kasse, økologiske danske klassikere, en dessert kasse og meget andet. Hver ret er smukt illustreret, så man ved hvordan det ser ud.

Alt i alt et ganske fint førstehåndsindtryk.

Typer af måltidskasser

Vi kan ikke undgå at blive lidt forvirrede over mulighederne hos Mattsson Nielsen, for det står ikke umiddelbart klart hvilke typer måltidskasser de kan tilbyde. Man skal selv bladre rundt i webshoppen, og der er intet filter til at sortere resultaterne.

Efter at have gennemgået mulighederne, kan vi erfare at Mattsson Nielsen tilbyder følgende:

  • Suppe kasse
  • Dessert kasse
  • Månedskasse
  • Økologiske danske klassikere
  • Økologisk familiekasse til 2 voksne og 2 børn
  • Økologisk vegetar måltidskasse
  • Øst kasse (asiatiske retter)

De fleste kasser er beregnet til én person, men flere af måltidskasserne er også sammensat til 2 eller 4 personer. Dette gælder eksempelvis for familie- og måltidskasserne.

Levering

Du kan købe Mattsson Nielsen måltider i flere forskellige supermarkeder, heriblandt Meny, Spar, Kvickly og SuperBrugsen. På hjemmesiden kan du se en liste over forhandlere i dit lokalområde. Du har således mulighed for at prøvesmage enkelte retter, inden du får leveret en hel måltidskasse.

Når man bestiller en måltidskasse til levering, bliver den kørt ud om onsdagen. Mattsson Nielsen skriver specifikt, at de benytter sig af xpressen.dk til levering af dine varer. Xpressen.dk tilbyder kurérservice til flere butikker landet over, så de har erfaring med levering af fødevarer.

Vores erfaring er at Mattsson Nielsen er dygtige til at levere måltidskasser, og dette har vi ikke haft nogen problemer med. Varerne kan stilles et bestemt sted på din adresse, og de leveres mellem klokken 8 og 18.

Tilberedning

Måltiderne fra Mattsson Nielsen er færdiglavede, og skal blot opvarmes og/eller anrettes. Du skal altså ikke i gang med at svinge kniven og rode hele køkkenet til, men kan i stedet nøjes med at åbne de flotte glas og hælde indholdet på en tallerken eller i en gryde.

Selve tilberedningen og anretningen foregår derfor helt smertefrit, og det er altså en fornøjelse på travle hverdage.

Maden

Maden er både lækker og velsmagende. Vi har især været glade for deres supper, som vi flere gange har købt og spist som en forret. Man kan smage at der bruges gode råvarer, og det er et plus i vores bog at størstedelen er økologisk.

Det eneste, man måske kan sætte en finger på, er at al maden leveres i glas. Du får altså ingen friske grøntsager, intet brød og ingen frihed til selv at smage retterne til. Du kan derfor komme ud for, at du skal supplere hver ret op med egne råvarer, for at få et  komplet måltid.

Af den grund kan Mattsson Nielsen-måltiderne altså ikke erstatte samtlige måltider i hverdagen, men til gengæld er glassene gode at have i baghånden på de travleste dage.

Fakta om Mattsson Nielsen

Her har vi samlet de mest stillede spørgsmål og svar om måltidskasser fra Mattsson Nielsen.

Hvor mange måltidskasser har Mattsson Nielsen?

Mattsson Nielsen har 7 forskellige måltidskasser: Suppe kasse, Dessert kasse, Månedskasse, Økologiske danske klassikere, Økologisk familiekasse til 2 voksne og 2 børn, Økologisk vegetar måltidskasse og en Øst kasse med asiatiske retter. Måltidskasserne leveres i form af glas, som hver indeholder én ret.

Hvor leverer Mattsson Nielsen?

Mattsson Nielsen leverer til hele landet, med undtagelse af ikke-brofaste øer. Levering foregår hver onsdag, og udføres af www.xpressen.dk kurérservice. Du modtager din kasse mellem klokken 8 og 18.

Hvem er målgruppen hos Mattsson Nielsen?

Vi erfarer, at Mattsson Nielsen har en relativt bred målgruppe, men måske appellerer retterne primært til børnefamilier. Glassene indeholder typisk velkendte danske retter, som alle kan lide. Måltiderne kan også være gode for ældre mennesker.

Hvor mange dage dækker måltidskasserne fra Mattsson Nielsen?

Mattsson Nielsen leverer ikke måltidskasser i traditionel forstand, men derimod måltidsglas som kan holde sig i mindst 30 dage ved levering. Forskellige kasser dækker forskelligt antal dage, men typisk mellem 3 og 5 dage.

Hvor mange personer kan der bestilles til?

Som udgangspunkt dækker måltidskasserne en familie med 2 voksne og 2 børn, men der kan også købes måltidskasser til færre personer. Eksempelvis en suppe kasse, som kan spises af en enkelt person eller nydes som små forretter af to personer.

Tilbyder Mattsson Nielsen glutenfri måltider?

Nej, der tilbydes ikke specielle glutenfrie måltidskasser hos Mattsson Nielsen. Du kan finde de bedste alternativer i vores artikel om de bedste glutenfrie måltidskasser på markedet. Vi ved ikke om Mattsson Nielsen vælger at tilbyde dette i fremtiden, men vi holder løbende øje med udvalget i webshoppen.

Tilbyder Mattsson Nielsen plantebaserede måltider?

Ja, Mattsson Nielsen tilbyder faktisk en økologisk, vegetarisk måltidskasse. Desværre tilbydes der ingen vegansk måltidskasse, så her må du kigge andetsteds. I vores guide til de bedste veganske måltidskasser har vi samlet de bedste muligheder på markedet.