Måltidskasser fra My Diet Pal

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Skal du have en måltidskasse til slankekuren? Hos My Diet Pal kan du få færdiglavede måltider, som dækker 3, 5 eller 7 dage. Du vælger selv om alle dagens måltider skal dækkes ind. Se om My Diet Pal er pengene værd lige her.

Se også: Gennemgang af de bedste måltidskasser

Førstehåndsindtryk

Man får lyst til at spise sundt. Det er første indskydelse, når vi lander på hjemmesiden for My Diet Pal. Flotte billeder, og et simpelt layout. Vælg mellem den simple menu, eller sammensæt dine egne råvarer til en skræddersyet menu.

Konceptet præsenteres let og elegant på forsiden, hvor de forskellige elementer beskrives og illustreres. Det er nemt at gå til, og vi finder hurtigt ud af hvad det hele går ud på.

I stedet for at tilbyde faste måltidskasser, tilbyder My Diet Pal sunde færdigretter. Du kan selv vælge om du vil have alle ugens dage dækket ind, og om alle eller kun nogle af dagens måltider skal leveres.

Det tog os ikke lang tid at sammensætte præcis hvad vi ville have, og det hele forløb uden problemer.

Typer af måltidskasser

My Diet Pal har ikke faste måltidskasser. I stedet tilbyder de en måltidsløsning, som du kan tilpasse efter behov. Det er altså en slags fleksibel måltidskasse, som skræddersyes den enkelte persons behov. Dette er blandt andet nyttigt for jer, der bor sammen, da hver person kan tilpasse menuen efter egne behov.

Hos My Diet Pal kan du sammensætte din måltidsløsning med følgende:

  • Morgenmad
  • Frokost
  • Aftensmad
  • Mellemmåltider
  • Frugt
  • Snacks

Det er muligt at få leveret en måltidsløsning til alle ugens 7 dage, så du er fuldstændigt dækket ind.

Du kan vælge fisk og gris fra hvis du ikke ønsker disse råvarer, og du vælger selv antal kalorier i hver portion (lille = 400-500 kcal, stor = 600-700 kcal).

Menuen er forudbestemt, og det er ikke muligt at udskifte enkelte retter.

Levering

Leveringen foregår relativt simpelt og smertefrit. Chaufføren kommer mellem klokken 11:00 og 22:00 om søndagen, og du vil modtage en SMS senest om fredagen med et mere specifikt tidsrum som leveringen forventes gennemført i. Tidsrummet er typisk på to timer.

Du kan følge chaufførens rute direkte, når han er ude på ruten om søndagen. Det er også muligt at afgive specielle instrukser, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Det kan eksempelvis være at chaufføren skal levere kassen til din nabo, eller sætte den et bestemt sted.

Vores oplevelse er at maden er pakket fint og velorganiseret, og hver portion leveres i individuel pakning.

Tilberedning

Du skal ikke i gang med at svinge potter og pander, da retterne er færdigtilberedte ved levering. Du skal altså blot opvarme og/eller anrette måltiderne, men du kan også spise dem direkte af emballagen på en travl dag. Det er så nemt som det kan blive, og My Diet Pal efterlader os altså med en god oplevelse på travle hverdage.

Maden

Hvis man ikke er bekendt med sundt mad, kan man godt blive lidt afskrækket af deres menu. Den er nøje sammensat efter at kunne opnå bestemte mål, og derfor vil du kunne opleve at måltiderne virker lidt uproportionelle i forhold til hvad du er vant til.

Maden er sammensat med følgende andel proteiner, kulhydrater og fedt: 40-50 % kulhydrater, 20-30 % proteiner og 20-30 % fedt.

Vi synes at måltiderne fremstår indbydende, og mange af dem kan nydes lige fra køleskabet uden opvarmning. Det er god mad lavet af reelle råvarer, og du kan som regel nemt se hvad du præcist får i hver pakke.

Fakta om My Diet Pal

Vi har samlet en række populære spørgsmål og svar herunder, så du kan blive klogere på konceptet bag My Diet Pal.

Hvor mange måltidskasser har My Diet Pal?

My Diet Pal har ikke forudbestemte måltidskasser. I stedet leverer de en måltidsløsning, som består af sunde retter. Du kan selv vælge om du vil have alle dagens måltider og mellemmåltid dækket, eller om du blot vil have et aftensmåltid.

Hvor leverer My Diet Pal?

My Diet Pal kan levere måltidskasser til hele landet, med undtagelse af ikke-brofaste øer. Det er således ikke muligt at få levering til Bornholm og andre mindre øer.

Hvem er målgruppen hos My Diet Pal?

Målgruppen hos My Diet Pal er voksne mennesker i alle aldre, som ønsker at spise med et formål. Det kan være at du vil tabe dig eller øge din muskelmasse, hvilket betyder at du har behov for at få opfyldt særlige næringsbehov. Retterne er ikke børnevenlige, men derimod velegnede til enkeltpersoner eller par.

Hvor mange dage dækker måltidskasserne fra My Diet Pal?

My Diet Pal kan levere en måltidsløsning, som dækker alle ugens måltider. Du kan altså få dækket alle ugens syv dage med morgenmad, frokost, mellemmåltid og aftensmad. Det er også muligt at tilvælge frugt og snacks, hvis du ønsker dette.

Hvor mange personer kan der bestilles til?

Der kan bestilles til én eller flere personer, efter behov. I bestillingsvinduet tilpasser du måltidskassen for hver person, således at alle personer i husstanden kan få en skræddersyet måltidsløsning.

Tilbyder My Diet Pal glutenfri måltider?

Nej. Der er ikke glutenfrie retter hos My Diet Pal. Menuen er sammensat på forhånd, så du kan desværre ikke fravælge dette.

Tilbyder My Diet Pal vegetariske og veganske måltider?

Det er ikke muligt at vælge en særlig vegetarisk eller vegansk måltidsløsning hos My Diet Pal. Uge menuen indeholder forskellige slags kød, og disse er en fast bestanddel af måltidsløsningen. Vi ved ikke om My Diet Pal kommer til at tilbyde en vegetarisk eller vegansk måltidsløsning i fremtiden, men vi holder øje med dette.