Måltidskasser fra Økovejen

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Se også: Gennemgang af de bedste måltidskasser

Økovejen er mere end bare en måltidskasse-leverandør. Her finder du nemlig også kasser med frugt og grønt, drikkevarer, kolonialvarer, samt en masse andet. Og alt er selvfølgelig økologisk.

Med andre ord er Økovejen et godt sted at købe specielle dagligvarer, hvis du sværger til økologi og ofte oplever at dit lokale supermarked kommer til kort på leveringsdygtigheden.

Det kan du få hos Økovejen

Økovejen tilbyder et bredt udvalg af økologiske dagligvarer for enhver smag, og der er primært fokus på varer der ikke lige findes på hylderne i de lokale supermarkeder.

De overordnede kategorier i webshoppen er følgende:

  • Drikkevarer
  • Frugt og grønt
  • Nonfood
  • Tørvarer
  • Plakater

Der er også ofte varer på tilbud, og det er muligt at finde mange spændende dagligvarer til samme pris som i det lokale supermarked.

Udover madvarer sælger Økovejen også en række forskellige omtanke-varer, eksempelvis alt-mulig-klude uden mikroplastik, miljøvenlige vaskeæg uden duft, samt biologisk nedbrydelige plastikposer.

Leveringer fra Økovejen

Leveringen fra Økovejen er nem og bekvem, da det foregår med almindelige fragtfirmaer. Du får således leveret varerne af en fragtmand på din adresse, eller du kan vælge en lokal pakkeshop og afhente varerne derfra.