Måltidskasser fra RetNemt

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Se også: Gennemgang af de bedste måltidskasser

Find de bedste måltidskasser fra RetNemt

RetNemt har et specielt måltidskasse-koncept, hvor du uge for uge selv vælger menuen. Det giver dig mulighed for at vælge retter til som du ved hele familien kan lide, men du kan også følge et bestemt tema hvis du eksempelvis ønsker at skære ned på kalorierne, eller gerne vil prøve dage uden kød.

Måltidskasserne bevæger sig omkring følgende temaer:

  • Sunde retter
  • Spændende verdensmad
  • Børnevenlig mad
  • Hurtige og nemme retter
  • Gourmet mad i særligt høj kvalitet
  • Vegetariske retter
  • Rette rmed fisk og grøntsager
  • Og meget mere.

Uge efter uge er det muligt at sammensætte og designe måltidskassen som det passer dig, og det er ligeledes en mulighed at vælge til eller fra alt efter hvad man selv lyster.

800 opskrifter – og flere kommer til

Der er i skrivende stund mere end 800 opskrifter tilgængelige hos RetNemt, og der kommer hele tiden flere opskrifter til. Det betyder at du kan variere menuen i noget nær det uendelige, således at du og familien kan prøve nye spændende retter uge efter uge.

Måltidskassernes indhold

Måltidskasserne fra RetNemt er pakket forsvarligt, således at de varerne holder sig kolde indtil du sætter dem i køleskabet.

Typisk indeholder måltidskasserne fra RetNemt alt hvad du skal bruge, men enkelte småting forventes det at du selv har i køkkenet. Det er normalt basisvarer såsom salt, peber, madolie, mel og lignende. Resten leveres i måltidskasserne i passende mængder, lige til at pakke ud og tilberede.

Der er typisk vedlagt pakker med is i måltidskasserne, som er lavet af flamingo og stilles til afhentning af chaufføren ved næste levering.

Opskrifter på RetNemt måltidskasser

Du finder alle opskrifterne på hjemmesiden, hvor der tilføjes flere nye opskrifter hver uge. Alt er således tilgængeligt online, og du kan hele tiden se hvilke muligheder du har for de kommende uger.

Afbestillingspolitik hos RetNemt

Det er muligt at ændre eller afbestille kommende måltidskasser, hvis det gøres senest fredag klokken 07:00 for den kommende søndag eller mandag. Desuden er det muligt at ændre tirsdagens eller onsdagens levering senest mandag klokken 07:00, men det er dog ikke alle områder der kan få levering flere gange ugentligt.

Levering af måltidskasser fra RetNemt

Måltidskasser fra RetNemt leveres af chauffører over hele landet på flere faste ugedage. I nogen områder er der dog kun en enkelt fast leveringsdag per uge, og det er typisk om søndagen eller mandag før klokken 17:00, så du kan tilberede den første opskrift allerede mandag aften.