Måltidskasser fra Simple Feast

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Se også: Gennemgang af de bedste måltidskasser

Find de bedste måltidskasser fra Simple Feast

Simple Feast er et grønt måltidskasse koncept. Her kan du vælge mellem vegetariske eller veganske retter, og som navnet antyder er der fokus på at holde konceptet så simpelt som muligt.

Der er selvfølgelig primært fokus på bæredygtighed og økologi i disse måltidskasser, og derudover skal det selvfølgelig også være sundt og velsmagende.

Maden leveres færdiglavet, således at du bare skal opvarme og anrette maden som du lyster. Typisk skal du således blot bruge 10 minutter i alt, før du har aftensmaden klar.

Måltidskasserne fra Simple Feast indeholder 3 måltider, og det er i skrivende stund muligt at vælge mellem en børnevenlig kasse, samt en grøn kasse til dem der ønsker lidt mere variation.

Det er muligt at vælge mellem mad til 2-3 personer eller 4-5 personer, og du vælger selv om løsningen skal være vegetarisk eller vegansk.

Måltidskassernes indhold

Måltidskasserne indeholder færdigtilberedt mad, som bare skal lægges i køleskabet og efterfølgende opvarmes og anrettes.

Du skal således ikke tænke på indkøb af nogen former for ingredienser, da hver kasse indeholder fulde måltider.

Retterne i Simple Feast måltidskassen

Retterne præsenteres på hjemmesiden et par uger i forvejen, således at du har god tid til at beslutte dig.

Der er hver uge et fast antal retter tilgængeligt, så konceptet kan holdes så simpelt som muligt og du ikke skal bruge lang tid på at gennemgå mulighederne og vælge til eller fra.

Afbestillingspolitik hos Simple Feast

Der er ingen binding hos Simple Feast, og du kan til enhver tid annullere dit abonnement via appen eller på deres hjemmeside.

Du skal blot opsige eller foretage ændringer senest 4 dage før den tidligst mulige levering, for at ændringerne skal træde i kraft allerede fra næstkommende periode.

Levering af måltidskasser fra Simple Feast

Måltidskasserne fra Simple Feast leveres om søndagen, og er pakket forsvarligt således at retterne bare skal sættes i køleskabet efter modtagelse.