Måltidskasser fra Skagenfood

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Se også: Gennemgang af de bedste måltidskasser

Find de bedste måltidskasser fra Skagenfood

Skagenfood byder på et overvældende måltidskasse univers, hvor der er mange muligheder for at vælge akkurat den løsning der passer til dine og familiens behov. Fokus ligger ikke blot på fisk længere, men på gode og sunde råvarer fra alt det bedste der findes.

Udover almindelige måltidskasser er det også muligt at bestille frugt- og grøntkasser, små retter til deling, vin, weekendretter, og alt det andet du måtte ønske dig.

Fokus i måltidskasserne er på:

  • Børnevenlige retter
  • Retter med mere fisk og grønt
  • Vegetariske retter
  • Færdiglavet mad
  • Hurtige og nemme retter
  • Og meget mere.

Der er hver uge meget at vælge imellem, og priserne passer til de fleste budgetter.

Da Skagenfood er en større leverandør, er deres distributionsnetværk også større. Det betyder at du har mulighed for at få leveret på mange forskellige dage i løbet af ugen, og du kan altid tjekke leveringsdage for dit postnummer på deres hjemmeside.

Måltidskassernes indhold

Måltidskasserne fra Skagenfood indeholder alt, hvad du behøver for at kunne tilberede de inkluderede retter. Du skal blot have nogle simple basisvarer i forvejen, såsom salt, peber, æg, madolie, m.m.

Når du modtager måltidskassen er alting pakket forsvarligt, således at det kan holde sig køligt indtil du sætter det i køleskabet.

Du kan på hjemmesiden altid holde dig opdateret med hvor fisk, kød og grønt kommer fra, således at du kan følge varerne fra jord til bord.

Opskrifter på Skagenfood måltidskasser

Opskrifterne ligger tilgængelige på hjemmesiden en uge i forvejen, så du hele tiden kan se hvad der er i næste uges måltidskasse. Der er desuden billeder af hvert måltid, så du kan lade dig inspirere af anretningen.

Du kan desuden læse mere om råvarerne, hvilken kok der står bag opskriften, kassens indhold, samt hvad du eventuelt selv skal have af basisingredienser til den kommende uge.

Afbestillingspolitik hos Skagenfood

Det er hos Skagenfood muligt at få leveret måltidskasse på enkeltleverancer eller på abonnement.

Skulle du have ændringer til dit abonnement, eller ønsker du at opsige det, er deadline for afmelding et par dage i forvejen. Du kan se de nærmere datoer og frister på hjemmesiden, men typisk hedder det:

Ændringer via app eller hjemmeside:

  • For levering mandag: Deadline fredag klokken 07:00
  • For levering tirsdag: Deadline søndag klokken 07:00
  • For levering onsdag: Deadline mandag klokken 07:00
  • For levering fredag: Deadline onsdag klokken 07:00

Det er også muligt at ringe ind og foretage ændringer, men så rykkes deadline til én dag før ovennævnte tider, og det skal ske inden klokken 16:00.

Levering af måltidskasser fra Skagenfood

Skagenfood leverer måltidskasserne i forsvarlig indpakning, således at madvarerne kan holde sig friske indtil du sætter dem i køleskabet.

Skagenfood benytter sig af eksterne fragtfirmaer til levering af kasserne, og du behøver ikke være hjemme og modtage. Typisk foregår leveringen om natten eller i de tidlige morgentimer, således at du i de fleste tilfælde kan nå at tage varene ind og sætte dem i køleskabet inden du tager på arbejde om morgenen.

Måltidskasserne er nedkølede, og ifølge Skagenfood kan madvarerne holde en temperatur på mellem 0 og 2 grader frem til klokken 17 på leveringsdagen.