Måltidskasser til 1 person

Madskyen er en uafhængig vidensbase om mad og drikke. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Måltidskasser til blot en enkelt person er ikke altid lette at finde, men flere leverandører tilbyder faktisk netop dette.

Fordelen herved er at du ikke behøver købe en masse madvarer i supermarkedet, som enten ender i skraldespanden eller fryseren. I måltidskasserne er portionerne nemlig afmålt til det antal personer der bestilles til, så madspildet minimeres. Dette er ikke kun godt for din pengepung, men også for miljøet.

Vi har gennemgået alle leverandører, og herunder er de bedste måltidskasser til 1 person.

Favorit

Skagenfood

 • Tilbyder mange måltidskasser til en enkelt person
 • God til fiskeretter
 • Tilbyder også dagligvarer og weekendmenuer

Skagenfood har et bredt udvalg af måltidskasser til en enkelt person, så du kan få spændende og varieret mad uden at sprænge budgettet.

Noget, som Skagenfood i særdeleshed er gode til, er måltider med frisk fisk og skaldyr. Fisk og skaldyr er ikke kun lækkert, men også meget sundt.

Du kan altid se menuen i de kommende måltidskasser samt udførlige beskrivelser af ingredienser og tilberedning, så du altid har et godt indblik i hvad du kan forvente.

Halkær Ådal

 • Måltider leveres færdiglavede
 • Også godt til ældre mennesker
 • Tilbyder også desserter

Halkær Ådal tilbyder spændende måltidskasser med færdigretter, og du vælger selv antallet af personer fra kun en enkelt person og opefter.

Noget, som Halkær Ådal er særligt gode til, er deres ældrevenlige mad. Som en af de eneste leverandører tilbyder de nemlig en måltidskasse der er lavet særligt til de ældre, og maden heri er både nem at tygge og let genkendelig med klassiske danske retter.

Da al maden leveres færdigtilberedt, er det nemt at lægge i fryseren og tage frem når det skal tilberedes.

Aarstiderne

 • Alt er økologisk
 • Mange måltidskasser passer til en enkelt person
 • Tilbyder også dagligvarer

Aarstiderne har specialiseret sig i økologiske måltidskasser, og de har mere end 20 forskellige slags at vælge mellem.

De tilbyder mere end 10 af disse måltidskasser i størrelser, der passer til en enkelt person, og der kan desuden tilvælges en måltidskasse med morgenmad hvis dette ønskes.

Hos Aarstiderne finder du alle slags måltidskasser, fra glutenfrie veganerkasser til hurtige og nemme måltider.

Kokkens Hverdagsmad

 • Nemme og hurtige retter
 • Det meste er tilberedt i forvejen
 • Tilbyder også lynkasse til levering samme dag

Kokkens Hverdagsmad tilbyder et simpelt koncept, hvor der ikke er alt for mange måltidskasser at vælge mellem. Her har du dog de mest populære valgmuligheder i form af klassiske retter eller sunde retter, og dertil kan også fås en lynkasse til levering samme dag.

Fokus ligger på at tilberedningen skal være så nem som muligt, og derfor leveres de fleste retter helt eller delvist færdiglavede.

MåltidsBoxen

 • God til slankekuren
 • Tilbyder også morgenmad og frokost
 • Tilbyder også veganske retter

MåltidsBoxen er din genvej til nemme måltider, der dækker alle tre hovedmåltider i løbet af dagen.

Her kan du nemlig enten vælge kun at få leveret aftensmåltider, eller du kan tilvælge henholdsvis morgenmad og frokost for at have alle dagens vigtigste måltider dækket ind.

Hvis du er en enkelt person der ønsker et vægttab, kan MåltidsBoxen også tilbyde en slankekasse.

Nemme og gode måltidskasser til 1 person

Hvis du bor alene kan det være svært at finde motivationen til at stå og fremtrylle lækre, sunde og spændende retter i køkkenet. Måske er tiden ved siden af arbejdet ikke til at stå og kokkerere hver aften, eller også synes du bare det er svært at finde lysten og overskuddet til at lave spændende mad til dig selv hver aften.

Uanset hvilken situation du står i, er måltidskasser et godt valg til dig der bor alene. Her får du nemlig hver uge en masse spændende nye retter at vælge imellem, og det hele er pakket i passende portioner således at der ikke er noget spild.

Du slipper derfor for at skulle købe ind, lave mad, fylde fryseren eller skraldespanden med alt det der er i overskud, og hver uge får du ny inspiration blandt alle de spændende retter.

Det er både muligt at modtage måltidskasser med færdiglavet mad eller ingredienser til 1 person, så hvis du har meget travlt er førstnævnte den oplagte løsning.

Færdiglavet mad eller ingredienser leveret til døren?

Der er mange leverandører af måltidskasser til 1 person, da flere selvfølgelig har fået øjnene op for markedspotentialet. Ofte er enlige mindre motiverede til at lave mad fra bunden, og det er synd.

Hjemmelavet mad er nemlig mange gange sundere end det man kan købe hos pizzamanden eller den lokale sandwichbutik, og det er tilmed langt billigere.

Hvis føler at det er uoverkommeligt at stå i køkkenet hver dag og kokkerere, også selvom du modtager ingredienserne i en måltidskasse, er der gode muligheder for at få spændende og varieret mad alligevel.

Måltidskasser med færdiglavet mad indeholder nemlig alle ugens retter i hver sin emballage, færdigtilberedt og lige til at varme op og anrette på en tallerken. Så er maden klar på 10 minutter, og du slipper for at finde potter og pander frem.

Du har selvfølgelig ikke den samme kontrol med selve processen, men hvis formålet er at få et godt og nærende måltid på kort tid, er måltidskasser med færdiglavet med det rette valg til en enkelt person.

Det får du ud af at købe måltidskasser til 1 person

Når du bestiller en måltidskasse til 1 person, sparer du ikke kun tid i hverdagen. Du sikrer også at du får en god varieret kost, som dækker kroppens behov for vigtige næringsstoffer. Retterne er nemlig typisk sammensat af uddannet fagpersonale, der ved præcist hvad man har brug for.

Dette er dog ikke den eneste fordel, da du også får en nemmere hverdag og hele tiden får ny inspiration til retter du måske ikke kendte, eller vidste du kunne lide.

Kort sagt får du følgende ud af at bestille en måltidskasse:

 • Nye spændende retter hver uge
 • Muligheden for at vælge måltider som er nemme, slankende, gourmet, vegetariske, m.m.
 • Du sparer tid i køkkenet
 • Bedre og mere næringsrig mad
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *