Måltidskasser med færdigretter

Madskyen er en uafhængig vidensbase om mad og drikke. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Måltidskasser med færdiglavet mad kan være en stor fordel for travle familier, der gerne vil spise sundt selvom tiden er knap.

Her får du nemlig leveret lækre færdigretter til døren, uden at du nødvendigvis behøver gå på kompromis med kvaliteten eller sundheden.

Vi har gennemgået alle leverandører, og samlet vores bud på de bedste måltidskasser med færdigretter lige her.

Favorit

Skagenfood

 • Øget fokus på fiskeretter
 • Flere færdiglavede måltidskasser at vælge mellem
 • Tilbyder også dagligvarer og weekendmenuer

Skagenfood er leveringsdygtige i flere spændende måltidskasser, som rummer helt eller delvist færdiglavet mad.

Samtidig er retterne i en generelt høj kvalitet, og der kan derudover tilvælges forskellige gourmetmenuer og dagligvarer hvis det ønskes.

For hver uge beskrives menuerne i måltidskasserne dybdegående og detaljeret, så du hele tiden ved præcist hvad du får leveret.

Simple Feast

 • Veganske og vegetariske færdigretter
 • Nem og simpel bestilling
 • Menuer tilgængelige for en uge ad gangen

Simple Feast er et godt kødfrit alternativ for dem, der ønsker nem vegetarisk eller vegansk hverdagsmad. Her får du mad til tre dage i en måltidskasse, og det kan altsammen opvarmes og anrettes på 10 minutter. Dette er et overordnet mantra hos Simple Feast, så det afviges der næppe fra.

Ydermere er der tænkt over emballagen, som det tilstræbes at holde så bæredygtig som muligt.

Hos Simple Feast kan du, udover de normale måltidskasser, også tilkøbe færdigretter på glas som kan opvarmes og serveres på dage hvor det skal gå lidt hurtigt.

Halkær Ådal

 • Færdiglavet mad til fryseren
 • Også godt til ældre
 • Råvarerne er normalt økologiske

Halkær Ådal tilbyder gode måltidskasser med færdigretter, som er til at forstå. Du kan bestille måltider til op til 7 dage ad gangen, og dermed har du alle aftensmåltider dækket ind hvis dette ønskes.

Det er også hos Halkær Ådal at du finder særlige ældrevenlige færdigretter, som er tilberedt med fokus på at de skal kunne hjælpe småt spisende ældre med at få lidt mad ned hver dag.

Kokkens Hverdagsmad

 • Gode færdiglavede måltider
 • Tilbyder også lynkasse til levering samme dag
 • Familievenlige retter

Kokkens Hverdagsmad tilbyder færdiglavet mad, som er tilberedt fra bunden i deres eget køkken. Retterne er sat sammen med fokus på at både børn og voksne skal kunne lide dem, og maden vil kunne stå klar på 20 minutter efter opvarmning og anretning.

Der kan vælges mellem velsmagende favoritter og lidt sundere alternativer, som kan ses på deres hjemmeside

MåltidsBoxen

 • Komplet måltidsløsning til alle hovedmåltider
 • Tilbyder også pizza-  og brødkasser
 • Flere typer måltider at vælge mellem

MåltidsBoxen tilbyder levering af færdigretter til hverdagene, og der er også mulighed for at tilkøbe morgenmad og frokost. Det betyder at du med denne måltidskasse kan dække alle hovedmåltider i løbet af dagen, hvilket er fordelagtigt hvis du eksempelvis er på slankekur eller bare har brug for gøre hverdagene lettere i en periode.

Hos MåltidsBoxen kan du altid se menuerne i forvejen, og der kan leveres måltidskasser med færdigretter til kun 1 person – eller helt op til 6 personer, hvis der er behov for dette.

Færdiglavet mad til døren – spar tid på madlavningen

Synes du også det er stressende at skulle finde på aftensmad til hele ugen? Ender du ofte med at spise mindre sund færdiglavet med?

Det findes der nu en løsning på. Måltidskasser er kommet for at blive, og mange leverandører tilbyder løsninger med færdiglavet mad således at du kan spare tid i køkkenet uge efter uge.

Den færdiglavede mad leveres typisk i starten af ugen, og i kassen finder du alle de færdigretter du har bestilt. De skal efterfølgende bare sættes i køleskabet eller opbevares i fryseren, og så har du altid mad klar til opvarmning og anretning når du er sulten.

Færdigretter fra gode leverandører gør det muligt at spise sundt selvom du har travlt hver dag, og du slipper således for at indtage kalorieholdige måltider bare fordi du har haft en travl dag.

Færdiglavet mad kan være sundt

Flere leverandører har fundet ud af, at danskere i højere grad efterspørger nem og sund mad, som ikke kræver en kandidatuddannelse at tilberede og anrette. Det har resulteret i et godt udvalg af måltidskasser med færdigretter, som er nemme at lave og indeholder mange gode vitaminer, mineraler og næringsstoffer.

Færdiglavet mad behøver nemlig ikke være usundt, hvis bare du vælger de dyre og hurtige løsninger fra i hverdagen og i stedet bestiller måltidskasser til hele familien.

Blandt de mange måltidskasser med færdigretter finder du blandt andet:

 • Spændende vegetarkasser med færdigretter, der blot skal opvarmes og/eller anrettes på en tallerken.
 • Gryderetter, som blot kræver valgfrit tilbehør i form af kartofler, ris, pasta, el.lign.
 • Børnevenlige måltider, som er lige til at pakke ud og opvarme på travle dage.
 • Sunde veganske måltider, helt uden nogen former for animalske produkter.
 • Klassiske danske retter, som du kender og elsker fra din barndom.
 • Sund og slankende mad, der dækker alle behov og måltider i løbet af hele dagen.
 • Specielt tilpasset mad, der er skræddersyet til dine behov.

Dine muligheder

Måltidskasser med færdigretter giver dig flere muligheder end nogensinde. I stedet for at bryde hovedet med planlægning af den kommende uges måltider, indkøb og efterfølgende tilberedning, kan du med færdiglavet mad nøjes med det sjove: Opvarmning, anretning og dernæst spisning. Typisk tager det kun 10 minutter, og du får derfor tid til alt det sjove du ikke havde tid til førhen.

I en travl dag med et par små børn kan det eksempelvis være svært at finde tid til andet end madlavning, oprydning og rengøring i løbet af dagen, men når måltiderne leveres færdigtilberedte på din adresse hver uge, sparer du timevis uge efter uge. Timer, som du i stedet kan bruge med dine børn og resten af familien.

Det skal du kigge efter

Når du kigger efter måltidskasser med færdiglavet mad, skal du kigge efter følgende når du søger efter en ny leverandør:

 • Passer retterne til din smag?
 • Er der noget, som dine børn også kan lide?
 • Ser retterne spændende og lækre ud?
 • Hvilke anmeldelser får leverandøren på Trustpilot, Facebook, Google Maps og andre steder?
 • Er det muligt at ændre måltidskassen uge for uge?
 • Er der kort opsigelsesfrist på abonnementer?
 • Er det nemt at få fat på kundeservice?

Ovenstående parametre gør det nemt og enkelt at finde en god leverandør af måltidskasser med færdigretter, således at du kan komme godt fra start med dine nye måltidskasser.

Måltidskasser med færdigretter til hele ugen

Flere leverandører af færdigretter har taget skridtet videre, og leverer måltidskasser til hele ugen og til alle måltider i løbet af dagen. Det betyder at du slet ikke selv skal lave mad, men i stedet kan nøjes med at tage imod måltidskasserne fra chaufføren i løbet af ugen.

Fordelen ved denne ordning er at du ikke selv skal holde styr på dit indtag af næring, men i stedet kan betale nogle andre for at tage hånd om dette. Du får således spændende og varieret mad hver dag i løbet af alle dine måltider, og du slipper helt for at skulle smide mad ud som du eventuelt ikke når at spise før det er for sent. Måltidskasserne tilpasses nemlig typisk efter dit behov, så du får alt hvad du har brug for.

Målgrupper til måltidskasser med færdigretter

Måltidskasser med færdiglavet mad er det perfekte valg for dig, der eksempelvis ønsker at gå på kur eller blot har travlt i hverdagen. Under alle omstændigheder er denne type måltidskasser det rette valg, hvis du vil være sikker på at kunne få god mad uanset om du har tid eller ej.

Typisk spænder målsegmentet over børnefamilier til fitness entusiaster, som har det til fælles at tiden i hverdagen er knap.

Børnefamilier har normalt mange forskellige gøremål i løbet af de alt for korte hverdage, mens fitness entusiasterne selvsagt bruger rigtig meget tid på at træne – og derfor er det nødvendigt med god og sund mad, selvom tiden kun sjældent er til det.

Er måltidskasser med færdigretter børnevenlige?

Måltidskasser med færdigretter er i høj grad børnevenlige, og ofte er de udviklet af kyndigt personale med erfaring og forstand på netop børns behov.

Du kan være sikker på at måltidskasser med færdigretter er sammensat således at dine behov bliver dækkes bedst muligt, uanset hvilken alder du har, og samtidig er råvarerne udvalgt således at den færdige ret smager godt og holder dig mæt i længere tid ad gangen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *