Måltidskasser fra Nemlig.com

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Se også: Gennemgang af de bedste måltidskasser

Find de bedste måltidskasser fra Nemlig.com

Nemlig.com tilbyder vel nok den mest fleksible måltidskasseløsning i landet, og her er det muligt at kombinere på kryds og tværs af alle slags måltidskasser i deres sortiment. Det betyder at du helt selv kan sammensætte familiens favoritter til levering når som helst, og til lige præcis det antal dage du har brug for.

Det specielle ved måltidskasserne fra Nemlig.com er at de leveres sammen med resten af deres dagligvare-sortiment, således at du faktisk kan få leveret hele ugens indkøb på én gang. Derfor behøver du faktisk aldrig at træde udenfor døren og slæbe varer hjem fra supermarkedet på egen hånd, da Nemlig.com er leveringsdygtige indenfor komplette måltidskasser og fuldt dagligvaresortiment.

Måltidskasserne fra Nemlig.com er koncentreret om følgende:

  • Familievenlige retter
  • Økologi
  • Hurtige og nemme retter
  • Slankende retter
  • Spændende verdensmad
  • Vegetariske retter

Opskrifterne er tilgængelige på hjemmesiden flere uger i forvejen, og i opskrifterne ser du hvilke ingredienser du skal bruge samt hvilke ingredienser du forventes at skulle have i køkkenet på forhånd.

Måltidskassernes indhold

Når du modtager måltidskasser fra Nemlig.com, leveres de med deres egne chauffører i kasser, der genbruges flere gange. Varerne er pakket i poser og sorteret i forskellige kategorier, lige til at lægge i køleskabet.

Du slipper derfor for at have flamingokasser stående, da chaufføren bringer kasserne op til dig og derfra tager poserne ud af kasserne inden udlevering til dig.

Der er ingen opskrifter med i selve måltidskassen, men disse findes på hjemmesiden.

Opskrifter på Nemlig.com måltidskasser

Det er muligt at finde alle opskrifterne for flere uger ad gangen på Nemlig.com’s hjemmeside, hvor du også finder illustrationer af anretningen. På den måde har du både den visuelle inspiration, samt en let trin-for-trin guide til tilberedning af alle retterne.

Opskrifterne ligger typisk for et par uger frem, således at du kan se og planlægge dine indkøb derefter.

Afbestillingspolitik hos Nemlig.com

Afbestillingspolitiken hos Nemlig.com er ikke særligt restriktiv, særligt ikke når man sammenligner med andre måltidskasseleverandører. Du bestiller nemlig selv dine måltidskasser uge for uge, og du kan lave ændringer helt frem til klokken 23:59 dagen før levering.

Levering af måltidskasser fra Nemlig.com

Nemlig.com benytter normalt deres egne chauffører til levering af måltidskasser (og andre dagligvarer bestilt fra deres hjemmeside), og du vælger selv hvilket time-interval der passer dig.

Når dine måltidskasser leveres, er de pakket i poser med de varer der skal bruges til madlavningen. Varerne er normalt almindelige dagligvarer, som du kender dem fra supermarkedet. De er lige til at lægge i køleskabet efter modtagelse, og chaufføren kan tage pant-flasker med retur hvis dette ønskes.