Sense måltidskasser

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Sense måltidskasser er det bedste valg for dig, der gerne vil opnå følelsen af mæthed samtidig med at du kan opnå et stabilt blodsukker i løbet af dagen. De kan indgå som del af en sund kost efter Sense-principperne, der kort fortalt går ud på at etablere sunde spisevaner.

Vi tager her et nærmere kig på Sense måltidskasserne.

Her kan du købe Sense måltidskasser

aarstiderne-logo
Aarstiderne
  • Alt er økologisk
  • Måltider til 4 dage per uge
  • Tilbyder også dagligvarer

Aarstiderne samarbejder med Suzy Wengel, der står bag Center for Vægttab og skabte Sense-konceptet.

Suzy Wengel har selv opnået et vægttab på 40 kilo ved at spise efter Sense-principperne, som Aarstiderne nu understøtter med deres Sense måltidsasser-

Du kan vælge mellem to forskellige Sense måltidskasser hos Aarstiderne, således at du kan få måltider til tre, fire, eller alle ugens syv dage.

Måltidskasser baseret på Sense-principperne

Med Sense måltidskasserne får du spændende og varieret mad, der passer til alles behov. Det er nemlig ikke en decideret kur, men derimod en livsstil og nogle principper der sikrer at du føler mæthed og opnår et stabilt blodsukker i løbet af dagen.

Af disse grunde er Sense måltidskasserne egnede til dig der ønsker et varigt vægttab, men de er også velegnede til dig der blot ønsker at holde vægten ved lige. Kosten er nemlig balanceret i forhold til mængden af grøntsager, proteiner, stivelse, frugt og fedtstoffer. På den måde kan du variere din kost og alligevel spise hvad du har lyst til, så længe du i løbet af dagen spiser de mængder der er anbefalet.

Hvis du vil læse mere om betydningen af Sense-kost, kan du finde mere information på Sensekost.dk.

Hvad betyder Sense?

Ordet “sense” er engelsk og betyder “mærke” eller “føle”. Princippet går i al sin enkelthed ud på at du gerne må nyde lidt lækkerier indimellem, så længe du sørger for at overholde den overordnede skabelon får dine måltider.

I Sense kaldes måltidskasserne for spisekasser, og her er der en række principper som skal overholdes. Proteiner, grøntsager, stivelse, frugt, grøntsager og fedtstoffer er tilpasset således at du får de optimale mængder hver dag. På den måde bliver det også muligt at opnå et vægttab eller vedligeholde vægten, uden at du skal igennem trættende slankekure med mad du egentlig ikke bryder dig om.

Hvem kan have glæde af Sense måltidskasser?

Hvis du synes det virker uoverkommeligt at skulle leve af slankemad hver dag eller du bare gerne vil balancere din kost på en bedre måde, er Sense det rette valg for dig. Principperne er enkle og tålelige for de fleste, således at det ikke er et stort indgreb i din hverdag.

Følgende målgrupper kan have glæde af Sense måltidskasser:

  • Dem der ønsker et varigt vægttab
  • Dem der ønsker at vedligeholde vægten
  • Dem der ønsker at spise sundere
  • Dem der ønsker at spise bedre

Kort sagt er Sense-principperne skabt for at kunne give dig nogle gode redskaber til dagligdagen, således at du kan blive bedre til at balancere din kost og få alle dine behov dækket.