Måltidskasser fra Gaia Madservice

Madskyen er en uafhængig vidensportal. På denne side kan du se annoncelinks, som finansierer vores daglige drift.

Gaia Madservice tilbyder et univers med plantebaserede byg-selv måltidskasser. Hvis du elsker fleksibiliteten og gerne selv vil bestemme hvad du skal have, er Gaia Madservice måske et oplagt valg. Bliv klogere på mulighederne her.

Information: Gaia Madservice har skiftet navn til Hololi Foods.

Se også: Gennemgang af de bedste måltidskasser

Førstehåndsindtryk

“Plantebaserede byg-selv måltidskasser” står der på forsiden. “Klar på 5 min!” står der under førstnævnte. Det lyder godt, og Gaia Madservice præsenterer deres koncept rigtig flot. Vi får hurtigt et indblik i hvordan det fungerer, og kan nemt komme i gang med at bestille vores kommende menu.

På forsiden får vi også et overblik over hvad Gaia Madservice kan tilbyde: 100 % plantebaserede retter, 90-100 % økologi, alle retter er færdigtilberedte ved levering, ingen tilsætningsstoffer eller kunstige sødemidler, og retterne er alle lavet fra bunden.

Der er relativt kort leveringstid, og samtlige retter er præsenteret med flotte appetitvækkende billeder. Alt i alt et bundsolidt førstehåndsindtryk.

Typer af måltidskasser

Hos Gaia Madservice kan du ikke bestille en bestemt type måltidskasse. Alle måltiderne er til gengæld veganske, og derfor er Gaia Madservice også placeret højt på vores liste over veganske måltidskasser.

Det er muligt at bygge din måltidskasse fra bunden, og du kan i skrivende stund vælge fra følgende kategorier:

  • Frokost/hovedretter
  • Familieportioner
  • Morgenmad
  • Pålæg
  • Tilbehør og snacks
  • Drikkevarer
  • Glutenfri

Som det kan ses herover, har du adgang til et stort udvalg af måltidskasser hos Gaia Madservice.

Levering

Gaia Madservice leverer altid om søndagen. Du er altså sikker på at få en frisk måltidskasse med lige præcis de retter, som du har bestilt, og du kender altid leveringsdagen på forhånd.

Desværre har Gaia Madservice et relativt stort leveringsvindue, som starter klokken 1 om natten og varer indtil klokken 18 om aftenen. Du har mulighed for at vælge hvor måltidskassen skal stilles, hvis du ikke er hjemme ved levering. Kommer chaufføren om natten, vil måltidskassen også blive stillet på dette sted.

Vi kunne godt have tænkt os at man selv kunne vælge en passende leveringsdag, da det ikke nødvendigvis passer alle at modtage deres måltidskasse om søndagen.

Tilberedning

Tilberedningen af måltiderne går som smurt, for retterne leveres færdiglavede. Alt du skal gøre, er at opvarme og/eller anrette måltiderne.

Retterne leveres i bakker, som tåler ovn eller mikroovn. Du kan derfor selv vælge, hvad der bedst passer dig. Skal det gå ekstra hurtigt, kan du spise maden direkte fra bakken efter at have varmet den op.

Hos Gaia Madservice får du instrukser til både almindelig ovn, varmluftsovn og mikroovn.

Maden

Maden fra Gaia Madservice er nydeligt præsenteret, og nem at gå til. Går du med overvejelser om at starte på en 100 % plantebaseret diæt, er dette en god start. Retterne fremstår både lækre og appetitlige, og vores erfaring er at smagen er god. Vi har ikke oplevet andet end friske råvarer, og generelt synes vi at retterne har været tilpas krydrede. Vi kan se at de fleste kunder har samme holdning som os, men enkelte udtrykker dog skuffelse over madens smag. Vi ved ikke hvad der ligger til grund for dette, da vi ikke har samme oplevelse.

Fakta om Gaia Madservice

Flere har spurgt ind til hvad Gaia Madservice præcist kan tilbyde, og det vil vi svare på herunder.

Hvor mange måltidskasser har Gaia Madservice?

Gaia Madservice har et anderledes koncept end andre leverandører. De har ingen faste måltidskasser, men tilbyder et byg-selv koncept hvor du sammensætter din egen menu. Du kan enten vælge at få en fast levering hver uge, eller blot bestille en enkelt måltidskasse ad gangen.

Hvor leverer Gaia Madservice?

Gaia Madservice leverer til hele Danmark, inklusiv brofaste øer og Bornholm. Du skal være forberedt på at levering kan ske mellem 1 om natten og 18 om aftenen om søndagen, så du skal huske at tjekke om måltidskassen er blevet leveret indenfor dette tidsrum. Er du ikke hjemme, vil den blive stillet på et aftalt sted.

Hvem er målgruppen hos Gaia Madservice?

Vores indtryk er at Gaia Madservice går efter den yngre målgruppe, som går op i klimaet og ønsker at spise vegansk mad. De ældre generationer kan selvfølgelig også være med her, og faktisk mener vi ikke at nogle grupper er udelukkede fra Gaia Madservice. Konceptet er så nemt og enkelt, at alle kan være med.

Hvor mange dage dækker måltidskasserne fra Gaia Madservice?

Du vælger helt selv, hvor mange dage du vil have mad til. Byg-selv måltidskasserne kan nemlig sammensættes præcis som du ønsker det, og du kan endda bestemme hvor mange portioner du ønsker til hver enkelt dag. Normalt forudbestemmer man ellers antal portioner på ugebasis, men hos Gaia Madservice kan du selv bestemme på dagsbasis.

Hvor mange personer kan der bestilles til?

Der er ingen begrænsninger på byg-selv måltidskassen fra Gaia Madservice. Du bestiller nemlig selv de enkelte retter, og lægger det antal i kurven som du har brug for. Antal portioner kan tilpasses hver enkelt dag, hvorved du sikrer at du kun får hvad du har brug for.

Tilbyder Gaia Madservice glutenfri måltider?

Ja, Gaia Madservice har en hel kategori kun med glutenfrie måltider. Der er masser at vælge imellem, så hvis du er glutenintolerant har du altså mange muligheder her.

Tilbyder Gaia Madservice vegetariske måltider?

Gaia Madservice tilbyder ikke vegetariske måltider, da alt er plantebaseret. Der er altså ingen æg eller mejeriprodukter i måltiderne, hvilket ellers forekommer i en vegetarisk diæt. Gaia Madservice tilbyder udelukkende veganske retter.

Tilbyder Gaia Madservice veganske måltider?

Ja, Gaia Madservice tilbyder udelukkende veganske måltider. Alle retter er 100 % plantebaserede, og størstedelen af ingredienserne er desuden økologiske (mellem 90 og 100 %).